Estàs buscant casal d'estiu pel mes de juliol?

Has arribat al lloc ideal perquè al nostre casal ballaràs i et divertiràs!

Per què triar el nostre casal?

Si t’agrada ballar, els nostre casal t’ofereix una programació amb diversos estils de ball perqué els puguis provar tots.

Les classes estan pensades perquè aprenguis molt alhora que et diverteixes.

Al final de cada setmana prepararem un petit festival per poder mostrar el treball que has fet a la teva família.

Prepararàs l'escenografia i els vestuaris necessaris per la coreografia setmanal als nostres tallers de manualitats.

Coneixeràs a gent apassionada del ball com tu i faràs amics que no oblidaràs mai.

Com és el casal de ball?

Durant el casal els alumnes aprendran mitjançant el joc a ballar, a conèixer millor el seu cos, a desenvolupar la seva creativi­tat i capacitat expressiva... i sobretot es divertiran ballant. Cada casal està basat en un tema i té un programa de continguts que combina: Expressió corporal i dansa, tècniques i metodologies docents pensades per la seva edat, coreografia i escenografia setmanal, tallers de manualitats per desenvolu­par la creativitat i una actuació final de presentació de la coreografia a familiars i amics el diven­dres de 13:30 a 14h. El casal és de 9 a 14h. Un casal per divertir-se ballant i viure un estiu inoblidable.

Preguntes més freqüents

Bailongu, portem més de 30 anys com a escola ballant i fent ballar la ciutat! I des del 2014 tenim la línia Petits Bailongus, amb la que oferim cursos anuals de ball, el Casal d’estiu, i l’Stage Jove de Dansa.

Les activitats estan conduïdes per un equip propi de professores de ball, amb una àmplia experiència com a docents i ballarines, sota la direcció acadèmica de Vanessa Lombart.

Els grups s’organitzen en funció de l’edat del nois i noies per adaptar-se millor a les seves necessitats i capacitats. Al Casal hi ha un grup de 8 a 11 anys, i els més grans de 12 anys fan l’Stage.

L’Stage sí dedica tot el matí a ballar! El Casal combina estones de ball amb moments de descans i creativitat. Així, a més de l’estona d’esmorzar i lleure, els infants dediquen una estona diària a fer manualitats, per descansar de l’activitat física i desenvolupar la creativitat.

I tant! Està organitzat en mòduls setmanals independents, de manera que cadascú pot triar la setmana o setmanes que prefereixi.

Encara tens dubtes? Escriu-nos

Els nostres alumnes de Casal d'estiu també trien ...

Els nostres alumnes opinen