Aquest és un curs original, creació de l'escola de ball Bailongu de Barcelona, pensat per a persones amb una sòlida experiència en dansa oriental que vulguin especialitzar-se com a professores de dansa oriental. Al curs es treballa anatomia teoricopràctica aplicada a la dansa oriental; el vincle cos, emoció i ment; tècniques coreogràfiques, expressivitat, creació i improvisació; història cronològica de la dansa oriental, cultura i religió; sessió de vídeos, anàlisi de la dansa oriental, estils de dansa i dansa oriental a l'actualitat; i creació d'una classe. El curs està dirigit i conduït per la professora, coreògrafa i ballarina de dansa oriental Rachida Aharrat.

Preguntes més freqüents

És molt fàcil! Truca'ns (932 471 602 | 680 455 807) dient quin estil de ball t'interessa i et concertarem una prova de nivell amb un dels nostres professors. En només 5 minuts el professor et veurà ballar i et dirà quin és el curs que et recomana.

Per descomptat! Els nostres cursos d'iniciació estan pensats per aprendre un estil de ball des de zero, sense necessitar cap coneixement ni experiència de ball. Només has de triar el curs d'iniciació que més t'interessa i gaudir del ball!

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. Consulta aquí tots els nostres cursos i tria el curs i horari que més t'interessa. O si ho prefereixes, pots trucar-nos (932 471 602 | 680 455 807) o venir personalment a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h i t'assessorarem sobre quin és el millor curs per a tu. Estem al costat de la Sagrada Família.

Encara tens dubtes? Escriu-nos