Masterclass lindy hop i swing solo

Vols aprendre de dos dels profesors més internacionals en el món del lindy hop? Amb l'Hector i la Sònia treballaràs tots els conceptes bàsics per millorar el teu ball (ritme, connexió, velocitat, figures…)

Per què fer la nostra masterclass de lindy hop i swing solo?

Treballaràs la connexió de ball amb la teva parella.

Jugaràs amb el ritme i la musicalitat.

Si t'agrada la música jazz amb molt de swing... podràs ballar amb les teves cançons preferides.

Aprendràs amb dos professors reconeguts intermacionalment.

Treballaràs tant pasos individuals com en parella per enriquir el teu ball.

Què trobaràs a la nostra masterclass?

En aquesta masterclass podràs gaudir i nutrir-te dels coneixements i de la passió de dos professors internacionals. Treballareu passos lliures de forma individual o en formacions de duos, grup, etc (mantenint sempre les distàncies de seguretat mínimes) i després podreu treballar en parella conceptes tant bàsics com la conducció, com guanyar velocitat a l'hora d'executar figures, control corporal, ritme i musicalitat… Si ja balles lindy hop i vols seguir millorant el teu ball, jo de tu no m'ho pensaría més. Apunta't ja!!!

Preguntes més freqüents

És molt fàcil! Truca'ns (932 471 602 | 680 455 807) dient quin estil de ball t'interessa i et concertarem una prova de nivell amb un dels nostres professors. En només 5 minuts el professor et veurà ballar i et dirà quin és el curs que et recomana.

Actualment, i degut a les mesures de prevenció pel COVID-19, tots els alumnes han de venir aparellats als cursos. Mentre duri aquesta situació Bailongu no buscarà taxis ni parelles de ball. Si no tens parella, pots entrar al grup de facebook d'Alumnes sense parella de Bailongu i buscar parella allà: https://www.facebook.com/groups/382140632248827/

Per descomptat! Els nostres cursos d'iniciació estan pensats per aprendre un estil de ball des de zero, sense necessitar cap coneixement ni experiència de ball. Només has de triar el curs d'iniciació que més t'interessa i gaudir del ball!

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. Consulta aquí tots els nostres cursos i tria el curs i horari que més t'interessa. O si ho prefereixes, pots trucar-nos (932 471 602 | 680 455 807) i t'assessorarem sobre quin és el millor curs per a tu. A partir de l'1 de juliol podràs venir personalment a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h . Estem al costat de la Sagrada Família.

Sí. A classe tots els alumnes estan aparellats, per la qual cosa no hauràs d'esperar a les rotacions que et toqui una parella. Això és molt important perquè millora molt la teva experiència de ball i el teu ritme d'aprenentatge.

Bailongu ha previst les condicions de seguretat necessàries del personal i les instal·lacions, ha reforçat les mesures de neteja i higiene, ha reduït el nombre d'alumnes per classe i ha eliminat els canvis de parella per garantir que tothom pugui ballar amb seguretat.

Encara tens dubtes? Escriu-nos

5 Motius per triar els nostres cursos de MASTERCLASS LINDY HOP I SWING SOLO

Ballaràs en un ambient molt familiar

No només t’ensenyem figures, t’ensenyem a ballar!

Grups estables per garantir el ritme d'aprenentatge

Tothom està aparellat, amb la qual cosa en tot moment tens una parella per ballar (degut a les noves circumstàncies no es faran canvis de parella durant les classes).

Més de 30 anys de trajectòria com a escola de ball ens avalen.

Els nostres alumnes opinen