Als anys 70 al sud del Bronx, Nova York, els joves de la comunitat llatina i afroamericana amb una llarga història de pobresa i marginació, guiats per la necessitat de ballar i no poder accedir als estudis de dansa, van desenvolupar un estil de dansa al carrer. Aquest ball va formar part d’un estil alternatiu a les bandes delictives i a la violència. És un ball que es basa en la improvisació, donant importància a la música i a la emoció del moment. L’ Street dance consta de diversos estils com el Hip Hop, el Breakdance, el Popping, el Dancehall...

Preguntes més freqüents

És molt fàcil! Truca'ns (932 471 602 | 680 455 807) dient quin estil de ball t'interessa i et concertarem una prova de nivell amb un dels nostres professors. En només 5 minuts el professor et veurà ballar i et dirà quin és el curs que et recomana.

Per descomptat! Els nostres cursos d'iniciació estan pensats per aprendre un estil de ball des de zero, sense necessitar cap coneixement ni experiència de ball. Només has de triar el curs d'iniciació que més t'interessa i gaudir del ball!

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. Consulta aquí tots els nostres cursos i tria el curs i horari que més t'interessa. O si ho prefereixes, pots trucar-nos (932 471 602 | 680 455 807) o venir personalment a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h i t'assessorarem sobre quin és el millor curs per a tu. Estem al costat de la Sagrada Família.

Encara tens dubtes? Escriu-nos