Curs de bachata moderna coreogràfic (noies)

Ja balles bachata, vols donar un pas més en el teu aprenentatge i t'agraden les coreografies? Aquest és el curs perfecte per a tú!

Per què fer bachata moderna coreogràfic (noies)?

Aprendràs una coreografia que gravaràs en vídeo per poder-lo compartir a les xarxes o simplement per poder tenir un bon record.

Posaràs estil als teus passos de bachata.

Milloraràs la coordinació i tindràs més control corporal.

Treballaràs la tècnica i la musicalitat per donar-li un punt extra als teus moviments.

Exploraràs la teva feminitat.

Què és bachata moderna coreogràfic (noies))?

Milloraràs el teu estil de bachata moderna a través d'una coreografia. Aquests cursos centren l'atenció en el moviment corporal i l'estil femení d'aquest ball, potenciant la coordinació, el control i la dissociació corporal. Al final del curs es gravarà un vídeo perquè pugueu tenir un record, penjar-lo a les xarxes, ensenyar-lo als amics... Simplement diverteix-te i sente't una autèntica bachatera amb el nostre curs de bachata moderna coreogràfic (noies) a Barcelona. ES REQUEREIX UN NIVELL AVANÇAT DE BACHATA

Preguntes més freqüents

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. Consulta aquí tots els nostres cursos i tria el curs i horari que més t'interessa. O si ho prefereixes, pots trucar-nos (932 471 602 | 680 455 807) o venir a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h. Estem al costat de la Sagrada Família.

És molt fàcil! Truca'ns (932 471 602 | 680 455 807) dient quin estil de ball t'interessa i et concertarem una prova de nivell amb un dels nostres professors. En només 5 minuts el professor et veurà ballar i et dirà quin és el curs que et recomana.

Si un dia no pots venir a classe t'enviem un enllaç de zoom amb la classe gravada que t'has perdut o si ho prefereixes i hi ha places i més cursos del teu nivell, pots recuperar-la presencialment un altre dia. A traves de la nostra app podràs fer totes les gestions.

Bailongu ha previst les condicions de seguretat necessàries del personal i les instal·lacions, ha reforçat les mesures de neteja i higiene, ha reduït el nombre d'alumnes per classe i ha eliminat els canvis de parella per garantir que tothom pugui venir a classe amb seguretat.

Encara tens dubtes? Escriu-nos

5 Motius per triar els nostres cursos de Bachata moderna coreogràfic (noies)

Els nostres professors estan sempre atents a les necessitats de cada alumne per guiar-vos en el procés d'aprenentatge.

No només t’ensenyem passos, t’ensenyem a ballar!

Trobaràs un equip de professors amb una àmplia experiència en la docència del ball.

Més de 30 anys de trajectòria com a escola de ball ens avalen.

Trobaràs un equip de professors amb una àmplia experiència en la docència del ball.

Els nostres alumnes opinen