• Ainhoa Planas | Professora de hip hop i sexy style

  Vaig començar a ballar de ben petita i al fer premusical a l’escola Coco Comín em vaig adonar que ballar és la meva passió i que em volia dedicar a aquest món. A l’acabar el batxillerat, vaig decidir fer comèdia musical i ampliar la meva formació amb diferents disciplines de dansa, teatre i cant. El que més m’omple, a part de pujar-me a un escenari, és poder ensenyar i aprendre dels alumnes en cada classe. I, sobretot, mai deixar d’aprendre i de rebre classes dels millors professors a nivell nacional i internacional. Des de 2014 he donat classes de jazz i danses urbanes a varies escoles de nens i a adults i ara m’incorporo amb moltes ganes a l’equip de Bailongu per donar classes de hip hop infantil, hip hop juvenilhip hop i sexy style.

 • Aleix Figueras | Professor de balls de saló

  Encara recordo quan tenia 7 anys i la meva mare em va dir que a on ells anaven a aprendre a ballar hi havia una nena que necessitava parella. Ho recordo com si fos ahir, la meva resposta va ser “D’acord mama, però si no m’agrada no m’hi obligueu”. Doncs bé, ja han passat 25 anys i el ball continua essent una part fonamental de la meva vida. L’àmbit de l’alta competició m’ha permès guanyar molts premis, i l’àmbit del ball social m’ha donat la satisfacció immensa de poder transmetre la meva passió a la gent i fer gaudir del ball als alumnes. Poder compartir amb l’excel·lent equip de Bailongu la meva passió pel ball com a professor de balls de saló és un somni fet realitat. 

 • Anna Martin | Professora de balls de saló i tango

  El meu primer ball en parella va ser un Tango, d’això ja fa més de vint anys! La connexió i la intimitat d’aquest ritme em van atrapar, el seu caminar, la seva abraçada, el seu balanceig i la música em van fascinar. Professors/es com el Julio Zurita i la Paula Canals, el Claudio Hoffmann i la Pilar Álvarez em van transmetre la passió per aquest ball. Més tard vaig conèixer Bailongu i allà em vaig formar primer com a alumne de Balls de Saló i més tard com a professora. Durant quinze anys vaig donar classes a Bailongu de Balls de Saló, Salsa, Tango... Després d’una pausa torno com a professora de tango, el ritme que em va obrir les portes al món del ball en parella i els balls de saló.

 • Ariadna Rojano | Professora de bachata tradicional, bachata tradicional coreogràfic (noies) i sevillanes.

  Vaig pujar per primera vegada a un escenari als tres anys. Als set anys em va sortir la sang andalusa que porto dins i vaig començar a ballar sevillanes i més endavant em vaig ficar de ple en el flamenc, acompanyat de clàssic espanyol i ballet. Cada pas, cada moviment, era una nova forma d'expressió que estimava i feia meu. El 2010 es van creuar en el meu camí els balls llatins. Vaig començar per la salsa i aviat em va captivar bachata. He format part dels coreogràfics Island Touch i Lovers i m'he format en bachata tradicional amb professionals nacionals i internacionals de la mà de Bachata Experience. I actualment sóc professora de l'escola Bailongu, on dono classes de bachata tradicionalbachata tradicional coreogràfic (noies) sevillanes.

 • Carol de la rubia | Professora de ioga

  Vaig descobrir el ioga per casualitat, el desconeixement em feia pensar que era una cosa que no et posava en forma, però em vaig equivocar. El ioga et canvia, fa que tinguis cura del teu cos però també la teva ment i et fa viure el moment present. I és que avui dia ens fa molta falta perquè anem a 200 per hora. A més, els beneficis fisiològics que t'aporta són increïbles! Si busques tonificar, connectar amb tu mateix i tenir cura del teu cos, vine a Ioga!

 • Daniel Sábado Soriano | Professor de dancehall

  Vaig començar de ben petit imitant els passos del Michael Jackson i a interessar-me de manera autodidacta per les danses urbanes, i va ser als 11 anys que vaig començar a formar-me de manera regular. Des d'aleshores no he deixat d’evolucionar, treballar, compartir i aprendre disciplines diferents de dansa, a més de formar-me també com a tècnic de so, cosa que m’ha ajudat a entendre i a sentir la música des d'una perspectiva més àmplia i profunda. Actualment formo part de la companyia de Dancehall: One Love Inna Di Place “Olidpf” de Rafa Ponferrada. És un orgull per a mi poder ensenyar i compartir la meva passió i tot el que he après al llarg d’aquests anys a Bailongu com a professor de dancehall.

 • Fatu Drame Drame | Professora de reggaetón

  Em vaig iniciar en el ball a través del hip hop de forma autodidacta, fins que el 2009 vaig començar a formar-me en hip hop i dancehall. A partir d'aquí em va apassionar el dancehall, vaig aprofundir en l'estil i en la cultura jamaicana, i el 2013 em vaig iniciar en el Twerk amb Prima Cali, una de les pioneres a nivell estatal. A dia d'avui, formo part del col·lectiu ATTITUDE DANCEHALL CREW, ATTITUDE BLOOD i Official Spanish Twerk Company amb els quals ha pogut actuar amb diferents artistes com Sean Paul, Mr.vegas, Elephant man... He estat la campiona del Twerk Contest Barcelona el 2016 i actualment treballo en diferents esdeveniments i classes ensenyant i practicant per avançar cada dia en aquests estils, i sóc la professora de reggaetón a Bailongu.

 • Indee Styla | professora d'afrofusió i hip-hop.

  Professora, compositora, cantant, ballarina i coreògrafa professional a nivell internacional... Visc a través de la música i de les seves diferents expressions artístiques. Sóc professora de danses urbanes des del 2000 i, amb el temps, he creat Rootz Condukta, la meva pròpia metodologia i estil on combino moviments de les danses de les que m'he nodrit com el hiphop, dancehall, afro, house dance... Sempre en recerca de l'essència i la dansa, estic en un procés de formació contínua. Aquest curs m'incorporo a l'equip de Bailongu com a professora d'afrofusió i hip-hop juvenil. Si vens a les meves classes vibraràs amb l'energia de la dansa i treballaràs la tècnica i la qualitat de el moviment.

 • Ismael Pérez | Professor de salsa, salsa coreogràfic (parella), salsa cubana passos lliures i son.

  El ball ha estat la meva passió des de petit i a Cuba vaig dedicar tot la meva joventut a formar-me com a ballarí, professor i coreògraf: dansa moderna, contemporània i folklòrica a l'Acadèmia Professional de Dansa José M. Heredia. Més tard vaig entrar com a professor a l'Escola "El Cucalambe” i com a ballarí a la companyia Emovere. Des que vaig arribar a Barcelona l'any 2011 he impartit classes en diverses acadèmies, però la meva prioritat va ser trobar una escola de ball per poder ensenyar diferents ritmes cubans. Bailongu em va donar aquesta oportunitat, i a dia d'avui puc demostrar les meves aptituds com a ballarí i professor de salsa cubanasalsa cubana coreogràfic (parella)salsa cubana passos lliures i son.

 • Jordi Villoro | Professor de Tango

  Em vaig formar en dansa clàssica a l’escola de l’Eulàlia Blasi i vaig ser dansaire de l’esbart Verdaguer d’en Salvador Melo. Tot i que sempre m’havia agradat ballar en parella (els lents dels “guateques” i dels envelats) els balls de saló els vaig descobrir per casualitat a l’escola d’Expressió de Barcelona. He vist néixer Bailongu i he estat professor de balls de saló des de l’inici de l’escola. Vaig iniciar-me en el tango l’any 1988 amb Arnulfo Vallejo i he tingut l’oportunitat de rebre classes de tango dels grans mestres a Barcelona, Buenos Aires i per tot Europa en alguns dels molts festivals que s’organitzen: Julio Zurita i Paula Canals, Pablo Ojeda i Beatriz Moreno, Claudio Hoffmann i Pilar Alvarez, Gustavo Naveira, Julio Balmaseda, Ricardo Maceira, Pocho Pizarro, Pepito Avellaneda, Pablo Beron, Orlando Díaz… Entenc el ball com una forma d’interpretar la música i de transmetre una emoció a la parella. Soc el professor de tango de Bailongu i m’agrada que sigui senzill, amb poques figures i ben interpretat.

 • Jordina Sans | Professora de hip hop i sexy style.

  Amb 3 anys vaig començar a ballar dansa clàssica i vaig seguir fent-ho fins a obtenir la titulació de la Royal Academy of Dance of London. Als 9 anys vaig endinsar-me en el món de les danses urbanes i ja no me n’he pogut desenganxar! M’he format aquí i als Estats Units i actualment estic en diferents companyies de dansa dirigides per: Marya Aguilar, Maribel del Pino i Kanga Valls, en les que treballem estils com el sexy style, hip hop, new style, popping, locking, house... He aconseguit que la meva passió sigui la meva professió i des de  l’any 2010 sóc professora de dansa i m’encanta poder compartir tot el que he après en tots aquests anys i tot el que encara segueixo aprenent dia rere dia. Desde fa dos anys que ho puc fer també a Bailongu com a professora de hip hophip hop infantilhip-hop juvenil sexy style.

 • Judith Tobella | Professora de Bollywood

  Des de fa 15 anys tinc una relació profunda amb l’Índia, on hi he passat llargues temporades i he pogut aprendre tant el ball, com la cultura  i l’“hindi”,  l’idioma més parlat a l’Índia i utilitzat a les cançons de bollywood. A part de la meva passió pel ball, sóc educadora social i he treballat molts anys ensenyant castellà a diferents associacions interculturals de Barcelona, i això m’ha permès estar sempre connectada amb aquest país. He ballat a diferents grups de bollywood des del 2007 i actualment m’estic formant en “kathak”, una de les danses clàssiques més importants a l’Índia i al Pakistan . M’encanta ensenyar bollywood i disfruto molt compartint l’alegria, ritme i bellesa d’aquest exòtic ball i a partir d’aquest curs 2018-19  ho faré a Bailongu.  

 • Lorena Del Bosque | Professora de caribenys (noies), salsa i son

  Ballo perquè el meu cos m'ho demana, perquè la meva ànima ho necessita. Estimo ballar i és una de les meves grans passions. Vaig començar a ballar aprenent-me de memòria les coreos dels vídeos de la MTV. Ben aviat vaig començar a formar-me, i amb el temps he  tingut diferents professors nacionals e internacionals. He provat molts estils de balls però sobretot estic enamorada de la salsa cubana, la bachata, la dansa oriental i les danses Polinèsies. Actualment ballo a la companyia "TimManana", campiona europea de Roda Casino 2014, subcampiona mundial 2015 i campiona mundial 2016; i a la companyia "Te Hau Nui", Campiona Nacional 2015 en danses Polinèsies. Estic molt agraïda de poder transmetre els coneixements que tinc però sobretot estic molt agraïda de poder fer el que més feliç em fa: ballar! El curs 2015-16 vaig començar com a professora de caribenys (noies)salsa cubana, salsa coreogràfic (parella) i son a Bailongu.

 • Lulu Txispún | Professora de Burlesque

  De petita, quan vivia a casa del meus avis i sortia al balcó, veia la façana d’El Molino i deia: jo vull ballar aquí!. Uns quants anys més tard vaig començar a ballar balls de saló de competició i després em vaig passar al ball social. El 1999 vaig descobrir Bailongu i des de llavors he fet cursos de tots els estils: balls de saló, salsa, bachata, funky, lindy hop,... fins que el 2009 van obrir un curs de burlesque i m'hi vaig tirar de cap. Això em va canviar la vida! Ara porto 5 anys com a professora de burlesque, he ballat a diferents companyies i he participat en diferents festivals nacionals i internacionals com a solista o fent duo amb el meu fill Pol. La purpurina, els lluentons i les plomes corren per les meves venes. Aquest trimestre torno a Bailongu com a professora de burlesque!! Ah, i finalment vaig ballar a El Molino!!!

 • Nora Muixí | Professora de twerking

  Des de ben petita sabia que ballar em feia feliç i que ho portava a la sang. Prenent exemple de la meva família, als 6 anys em vaig decantar pel clàssic i el flamenc. Tanmateix, a mesura que vaig créixer, em vaig anar interessant per la dansa urbana i especialment pel hip hop. Ja amb 19 anys vaig conèixer el dancehall i el twerk, que em van ajudar a alliberar-me tant artísticament com personalment. Actualment, faig classes de twerking, una dansa encara poc reconeguda però que m'ha donat l'oportunitat de demostrar al món que la sensualitat en el ball és una forma d'expressar-se i d'estimar-se a un mateix.  

 • Nuno Silva | Professor de Kizomba

  Des de ben petit he sentit passió pel ball. Vaig començar a ballar a l’escola de Salsa de Portugal, anomenada "Espasso Latino" a la meva Lisboa natal, i més tard vaig passar a fer-hi de professor de salsa, bachata i merengue. Arriba un moment que la kizomba es creua a la meva vida i me n’enamoro completament. Ja al 2004 vinc a viure a Barcelona i juntament amb la Sarai Navalón portem la kizomba a Catalunya. Des de llavors hem treballat com a professors i coreògrafs arreu del món participant als congressos més importants i organitzant 2 dels festivals de kizomba més destacats de casa nostra: ​​el Karga Kizomba Festival i el BachaKizz Barcelona Congress. Estem molts contents, tant la Sarai com jo mateix, d’incorporar-nos a l’equip de Bailongu per transmetre la nostra passió per la kizomba.

 • Pele -Jordi Pelegrí- | Professor de bachata moderna, bachata sensual i salsa

  Vinc d’una família dedicada a l’ensenyament del ball i he viscut des de ben petit l’ambient dels balls de saló. Entenc el ball com una forma de relació humana, d’expressió i d’alliberament. Des de ben jove he fet molts cursos de ball de saló, funky, claqué, etc. fins que el 2005 descobreixo el món de la salsa i la bachata i m’enganxa completament. La meva formació com a ballarí ha estat realitzada a Bailongu i a diferents workshops amb professors internacionals. Actualment sóc professor de bachata modernabachata sensual salsa cubana a Bailongu i director de les companyies Touch Barcelona i Lovers.

 • Sarai Navalón | Professora d'estil kizomba (noies) i kizomba

  Em vaig iniciar en el mon de la dansa als 7 anys a través de la gimnàstica rítmica i, posteriorment, em vaig formar en jazz, salsa, bachata i soc instructora de hip-hop. Actualment sóc ballarina professional, coreògrafa i instructora especialitzada en ritmes africans, kizomba fusió i urbankiz. M’he format en diferents escoles de prestigi com la Madrid School Performance o la London School Pinneapple i he treballat com a coreògrafa i ballarina per a diferents artistes com Bea Bronchal, Javier Estrada… Juntament amb Nuno Silva som els pioners de la kizomba a Catalunya i junts participem en els congressos més importants de kizomba d’arreu del món. Si us agrada la kizomba o voleu posar estil als vostres passos estil kizomba (noies), veniu als nostres cursos de Bailongu!

 • Tania Mesa | Professora de Bachata moderna, bachata sensual, caribenys noies, comèdia musical, contemporani,estil bachata noies, latin fitness i modern jazz coreogràfic..

  Vaig començar a ballar als 8 anys com a activitat extraescolar, era una forma divertida de poder compartir un espai amb els meus amics i amigues. Amb el temps em vaig adonar que ja no es tractava només d'estar amb la gent que volia sinó que anava molt més enllà. Vaig decidir convertir el ball en el meu mètode de vida i als 12 anys vaig començar a competir fins arribar a la màxima categoria internacional, el que em va fer aprendre, conèixer i viatjar molt. Amb el temps em vaig anar endinsant en el món de la salsa i la bachata. Avui dia el ball és el meu llenguatge, la meva passió, la meva feina i l'eina més bonica que disposo per créixer com a persona. Per mi és la millor manera de transmetre el que som, pensem i sentim. És per això que Bailongu m'agrada tant, perquè et dóna l'oportunitat de ser un mateix!, actualment imparteixo classes a Bailongu de bachata moderna, bachata sensualcaribenys (noies), comèdia musicalcontemporaniestil bachata (noies)latin fitness i modern jazz coreogràfic i directora de les companyies Touch Barcelona, Lovers i Diva

 • Thiago Corimanya | Professor de bachata tradicional i bachata tradicional passos lliures.

  Nascut a Perú i criat des de ben petit a Barcelona, a la meva família es balla i es viu la festa amb música llatina: cúmbia, salsa, merengue... Als 17 anys la bachata entra a la meva vida per quedar-s’hi, i serà anys més tard, vivint a Anglaterra, quan m'enamoro definitivament de la salsa i la bachata. Començo amb la bachata moderna però el que més m'apassiona és la tradicional i començo a formar-me en aquest estil de la mà d'instructors internacionals i nacionals. El meu objectiu és aconseguir que la bachata tradicional soni més a les pistes de balls. Pertanyo a Bachata Experience instructor team i he estat diverses temporades a la companyia Barcelona Touch i Lovers. Actualment m'incorporo a la família Bailongu com a professor de bachata tradicional i bachata tradicional passos lliures.

 • Vanessa Lombart | Professora de modern jazz, rock&roll, rock&roll passos lliures i salsa

  De petita ballava tots els anuncis de la tele i la meva mare va pensar que portant-me a una escola de dansa deixaria de donar voltes per casa. La jugada no li va sortir gaire bé: el ball s’ha convertit en una forma de vida, una passió. Tinc formació en ballet, modern-jazz, balls de saló, contemporani, salsa, lindy hop, comèdia musical, consciència corporal… Des de petita he actuat en mostres de dansa, festes majors, teatres…. Fa més de 20 anys que dono classes de diferents especialitats i actualment estic a Bailongu com a professora de modern jazz infantilrock&roll,rock&roll passos lliures salsa cubana