• Aitor Domínguez | Professor de salsa en línia

  La meva trajectòria en el ball va començar a Lleó, als 16 anys d'edat, iniciant-me en diferents estils com la salsa, bachata, breakdance i dancehall. M'he format amb diferents professionals nacionals i internacionals i m'he centrat especialment en la salsa. He ballat en diverses companyies, al costat de grans professionals. Actualment sóc integrant de la Cachanga Poderosa i vaig realitzant treballs com a solista. La meva passió és ballar i fer gaudir a la gent com jo gaudeixo del ball, i a partir d'aquest curs 2018-19 m'incorporo a l'equip de Bailongu com a professor de salsa en línia.

 • Albert Durany | Professor de balls de saló, rock i roda cubana

  Nascut a Barcelona però amb arrels lleidatanes, on des de petit passava els estius resseguint totes les festes majors de la comarca sense parar de ballar. Uns anys més tard vaig introduir-me en el món de la música i les danses tradicionals, però en assistir un dia a un ball que organitzava Bailongu ja fa més de 20 anys vaig descobrir que a Barcelona existia un lloc on es ballaven balls de saló amb il·lusió, amb sentiment i sobretot amb ganes de comunicació i de passar-ho bé. Des de llavors porto Bailongu al meu cor, ballo i faig ballar, sóc un apassionat de tot el que envolta la música i el ball, i m’enamora transmetre-ho a la gent. Actualment sóc professor de balls de saló, rock i roda cubana a Bailongu.

 • Aleix Figueras | Professor de balls de saló, caribenys, line dance, rock i west coast swing

  Encara recordo quan tenia 7 anys i la meva mare em va dir que a on ells anaven a aprendre a ballar hi havia una nena que necessitava parella. Ho recordo com si fos ahir, la meva resposta va ser “D’acord mama, però si no m’agrada no m’hi obligueu”. Doncs bé, ja han passat 25 anys i el ball continua essent una part fonamental de la meva vida. L’àmbit de l’alta competició m’ha permès guanyar molts premis, i l’àmbit del ball social m’ha donat la satisfacció immensa de poder transmetre la meva passió a la gent i fer gaudir del ball als alumnes. Poder compartir amb l’excel·lent equip de Bailongu la meva passió pel ball com a professor de balls de salócaribenysline dance, rock i west coast swing és un somni fet realitat. 

 • Alieva Rodriguez | Professora d'estil salsa, salsa i son

  Sóc ballarina, professora i coreògrafa. Vaig néixer a Guantanamo, Cuba, i vaig estudiar des de molt petita i fins als 15 anys a l'escola vocacional d'art Regino Eladio Boti. Llavors vaig passar a l’Escuela Nacional de arte de Cuba, una de les escoles d'art més important i prestigioses de tota Amèrica. En paral·lel a la meva formació en dansa moderna i contemporània em vaig especialitzar en el folklore cubà i des d'allà vaig començar la meva primera gira internacional. He ballat en les millors companyies de ball de Cuba, exercint de coreògrafa en una d'elles, i dues de les meves obres han estat ballades al Royal Opera House de Londres. M'agrada fusionar estils de balls diferents des del meu profund coneixement de cada un d'ells. Sóc professora de diferents estils de balls i el proper curs començaré a Bailongu com a professora d' estil salsa, salsa i son. El meu lema és "Fes que balli la teva ànima, perquè puguis després moure el teu cos".

 • Ana Reynals | Professora de Bachata moderna, bachata sensual, Caribenys, Salsa cubana i Salsa en línia

  Als 6 anys em vaig iniciar en la gimnàstica rítmica i vaig estar practicant-la fins als 10 anys. A partir d'aquí vaig començar a rebre classes de diverses disciplines com jazz, funky, contemporani i teatre, sempre com a activitat extraescolar. Des de molt petita vaig tenir molt clar que em volia dedicar a això ja que per a mi el ball és la millor manera que tinc d'expressar-me, és la meva passió i és el meu treball des de fa 3 anys. El 2011 vaig començar a fer classes de salsa i bachata formant-me amb diferents professionals, i participant en competicions a nivell internacional. Actualment sóc a Bailongu com a professora de bachata moderna, bachata sensual, caribenys, salsa cubana i salsa en línia.

 • Anna Duran | Professora de comèdia musical i modern jazz infantil

  Vaig descobrir la dansa després de deixar l'equip de bàsquet on vaig jugar durant bastants anys. Em vaig apuntar a classes de jazz perquè hi anaven les meves amigues i va ser el millor que vaig poder fer en la meva vida. Gràcies a això vaig descobrir que havia nascut per ballar i que volia lluitar per seguir aprenent i poder dedicar-me a això tota la vida. A partir d'aquí, vaig iniciar la meva carrera de Comèdia Musical a Coco Comín i vaig complementar els meus estudis a les escoles de Carles Ibáñez i Eulàlia Blasi. També vaig continuar formant-me a Nova York, Itàlia i València. El 2014 me’n vaig anar a Benidorm durant tres anys per ballar en hotels i, actualment, tinc una companyia de dansa i màgia i sóc professora de comèdia musical i modern jazz infantil a Bailongu.

 • Anna Martin | Professora de tango, balls de saló i rock

  El meu primer ball en parella va ser un Tango, d’això ja fa més de vint anys! La connexió i la intimitat d’aquest ritme em van atrapar, el seu caminar, la seva abraçada, el seu balanceig i la música em van fascinar. Professors/es com el Julio Zurita i la Paula Canals, el Claudio Hoffmann i la Pilar Álvarez em van transmetre la passió per aquest ball. Més tard vaig conèixer Bailongu i allà em vaig formar primer com a alumne de Balls de Saló i més tard com a professora. Durant quinze anys vaig donar classes a Bailongu de Balls de Saló, Salsa, Tango... Després d’una pausa torno com a professora de tango, el ritme que em va obrir les portes al món del ball en parella, balls de saló i rock.

 • Ariadna Rojano | Professora de bachata tradicional i bachata moderna

  Vaig pujar per primera vegada a un escenari als tres anys. Als set anys em va sortir la sang andalusa que porto dins i vaig començar a ballar sevillanes i més endavant em vaig ficar de ple en el flamenc, acompanyat de clàssic espanyol i ballet. Cada pas, cada moviment, era una nova forma d'expressió que estimava i feia meu. El 2010 es van creuar en el meu camí els balls llatins. Vaig començar per la salsa i aviat em va captivar bachata. He format part dels coreogràfics Island Touch i Lovers i m'he format en bachata tradicional amb professionals nacionals i internacionals de la mà de Bachata Experience. I actualment sóc professora de l'escola Bailongu, on dono classes de bachata tradicional i bachata moderna.

 • Carlos Cantó | Professor de bachata moderna

  Nascut a Barcelona, sempre he sigut un apassionat de la música. Quan es tracta de ballar no hi ha rellotge que marqui el temps, ni paraules que defineixin aquesta passió. Tot i que sempre he ballat de tot, em vaig enamorar de la Bachata com a ball social, un ball en què el sentiment és indispensable i poder transmetre aquest sentiment amb cada ball es una experiència única i irrepetible. He participat en diferents shows, tant nacionals com internacionals i m'he format tant a Bailongu, com amb companyies d'Ataca y l'Alemana i Pele i Tania. Estic encantat de formar part de l’equip Bailongu per poder transmetre la meva energia i passió pel ball com a professor de bachata moderna amb el mètode Bailongu, el qual m'ha demostrat que funciona i hi crec ferventment.

 • Clara Gil | Professora d'Afrobeat, Dancehall i sexy style

  Nascuda a Palma, vaig venir a Barcelona fa 5 anys per estudiar a la ciutat. La passió per la música i la dansa m'han acompanyat des de molt petita però no va ser fins als 14 anys que vaig decidir prendre'm aquesta afició més seriosament. Així, vaig començar a prendre classes de sexy style a l'acadèmia Top Dance de Palma i no he deixat de formar-me en la dansa fins al dia d'avui. Quan vaig venir a Barcelona vaig poder aprendre molts altres estils com el hip hop, l'afro i el dancehall. Mai deixo d'aprendre, m’apassiona ensenyar i compartir la dansa i estic encantada de poder fer-ho aquest curs a Bailongu com a professora d'afrobeat, dancehall i sexy style.

 • Dani Dominguez | Professor de caribenys, cha-cha-chá, roda cubana i salsa

  Nascut a l’Havana, Cuba,  fill de mare ballarina i pare music, vaig créixer entre coreografies i partitures. La música i el ball, en especial els ritmes cubans, han estat la meva raó de ser. Em vaig formar a l’Escola Nacional d’Art de Cuba i a l’edat de 18 anys vaig aterrar a Barcelona on va començar la meva carrera professional com a músic i sobretot com a professor de ball en diverses escoles de Barcelona on m’he anat especialitzant sobretot en salsa, bachata i reggaeton. He format part de varies companyies de ball i format part de projectes relacionats amb el ball. Actualment el ball és la meva forma de vida donant classes a nivell nacional i internacional. El curs 2017-18 m’incorporo a l’equip de Bailongu com a professor de caribenys, chachachá, roda cubana i salsa.

 • Daniel Sábado Soriano | Professor de dancehall i Hip hop

  Vaig començar de ben petit imitant els passos del Michael Jackson i a interessar-me de manera autodidacta per les danses urbanes, i va ser als 11 anys que vaig començar a formar-me de manera regular. Des d'aleshores no he deixat d’evolucionar, treballar, compartir i aprendre disciplines diferents de dansa, a més de formar-me també com a tècnic de so, cosa que m’ha ajudat a entendre i a sentir la música des d'una perspectiva més àmplia i profunda. Actualment formo part de la companyia de Dancehall: One Love Inna Di Place “Olidpf” de Rafa Ponferrada. És un orgull per a mi poder ensenyar i compartir la meva passió i tot el que he après al llarg d’aquests anys a Bailongu com a professor de dancehallhip hop infantil i hip hop joves .

 • Ilènia Morte | Professora de balls de saló i rock

  Em fascina ballar. Per mi és la millor de les teràpies i em serveix per desconnectar, gaudir, fer exercici... Tota la meva etapa escolar la vaig combinar amb la dansa: vaig fer modern-jazz i patinatge artístic durant 10 anys. Després d’uns anys sense ballar l’enyorança del ball em va fer tornar a posar-m’hi. L’any 2002 vaig començar a rebre classes de balls de saló a Bailongu, després dansa del ventre i la meva addicció al ball m’ha portat fins a aquí. Actualment segueixo ballant, aprenent a ballar (lindy hop, salsa...) i sóc professora de balls de saló i rock a Bailongu. 

 • Ismael Pérez | Professor de salsa i son

  El ball ha estat la meva passió des de petit i a Cuba vaig dedicar tot la meva joventut a formar-me com a ballarí, professor i coreògraf: dansa moderna, contemporània i folklòrica a l'Acadèmia Professional de Dansa José M. Heredia. Més tard vaig entrar com a professor a l'Escola "El Cucalambe” i com a ballarí a la companyia Emovere. Des que vaig arribar a Barcelona l'any 2011 he impartit classes en diverses acadèmies, però la meva prioritat va ser trobar una escola de ball per poder ensenyar diferents ritmes cubans. Bailongu em va donar aquesta oportunitat, i a dia d'avui puc demostrar les meves aptituds com a ballarí i professor de salsa i son.

 • Joan Puiggalí | Professor de balls de saló i rock

  Sóc el raro, el friki, obsessionat amb la ciencia-ficció, boig per la música i enamorat de tot el que es pugui ballar amb parella. Ballo perquè em fa feliç, em fa sentir lliure, i no paro de conèixer gent meravellosa... M’he format a Bailongu, on he fet més de 30 cursos, i amb moltes hores a la pista de ball i a youtube. Vaig començar a ballar el 1997 a l'institut per casualitat, i aquí segueixo sense parar de ballar. Fa anys que em deien de donar classe, però sempre deia que no, per autoexigència, falta de temps... fins que vaig provar... i actualment és la meva manera de gaudir del ball. Adoro ensenyar i puc fer-ho com a professor de balls de saló i rock a Bailongu.

 • Jordi Pelegrí | Professor de bachata moderna, bachata sensual, bachata footwork i roda cubana.

  Vinc d’una família dedicada a l’ensenyament del ball i he viscut des de ben petit l’ambient dels balls de saló. Entenc el ball com una forma de relació humana, d’expressió i d’alliberament. Des de ben jove he fet molts cursos de ball de saló, funky, claqué, etc. fins que el 2005 descobreixo el món de la salsa i la bachata i m’enganxa completament. La meva formació com a ballarí ha estat realitzada a Bailongu i a diferents workshops amb professors internacionals. Actualment sóc professor de bachata moderna, bachata sensual, bachata footwork roda cubana a Bailongu i director de les companyies Touch Barcelona i Bachata Lovers.

 • Jordi Villoro | Professor de Tango

  Em vaig formar en dansa clàssica a l’escola de l’Eulàlia Blasi i vaig ser dansaire de l’esbart Verdaguer d’en Salvador Melo. Tot i que sempre m’havia agradat ballar en parella (els lents dels “guateques” i dels envelats) els balls de saló els vaig descobrir per casualitat a l’escola d’Expressió de Barcelona. He vist néixer Bailongu i he estat professor de balls de saló des de l’inici de l’escola. Vaig iniciar-me en el tango l’any 1988 amb Arnulfo Vallejo i he tingut l’oportunitat de rebre classes de tango dels grans mestres a Barcelona, Buenos Aires i per tot Europa en alguns dels molts festivals que s’organitzen: Julio Zurita i Paula Canals, Pablo Ojeda i Beatriz Moreno, Claudio Hoffmann i Pilar Alvarez, Gustavo Naveira, Julio Balmaseda, Ricardo Maceira, Pocho Pizarro, Pepito Avellaneda, Pablo Beron, Orlando Díaz… Entenc el ball com una forma d’interpretar la música i de transmetre una emoció a la parella. Soc el professor de tango de Bailongu i m’agrada que sigui senzill, amb poques figures i ben interpretat.

 • Júlia Hernández | Professora de Afrobeat, Hip Hop i sexy style

  Nascuda a Reus, des de fa quatre anys estic disfrutant de la ciutat comtal. Ja des de ben petita la música m'ha fet moure el cos sense parar, però va ser fa 8 anys quan vaig decidir iniciar-me en la cultura del hip hop amb la Marya Aguilar. En aquest temps, en que m’he anat formant en new style, dancehall i afro a nivell nacional i internacional, la dansa s'ha convertit en el meu estil de vida. El que realment m'omple de satisfacció és poder transmetre tot el que visc i sento amb la dansa i a partir d’aquest curs ho podré fer a Bailongu com a professora d'afrobeat, hip hop joves i sexy style.

 • Lídia Abadias | Professora de balls de saló i rock

  Vaig començar a ballar mirant el programa “Bojos pel ball” i des d’aleshores ja no he parat. Ballar em fa sentir viva, em dóna una visió complementària de com entendre les persones i establir una comunicació que va més enllà de les paraules. Tinc formació en jazz/dansa contemporània, balls de saló, salsa, bachata, dansa del ventre, danses africanes... Sóc professora de balls de saló i rock a Bailongu i esperem que per molts anys pugui seguir gaudint d’aquesta experiència tan enriquidora a nivell personal i professional.

 • Lorena Del Bosque | Professora de caribenys, salsa i son

  Ballo perquè el meu cos m'ho demana, perquè la meva ànima ho necessita. Estimo ballar i és una de les meves grans passions. Vaig començar a ballar aprenent-me de memòria les coreos dels vídeos de la MTV. Ben aviat vaig començar a formar-me, i amb el temps he  tingut diferents professors nacionals e internacionals. He provat molts estils de balls però sobretot estic enamorada de la salsa cubana, la bachata, la dansa oriental i les danses Polinèsies. Actualment ballo a la companyia "TimManana", campiona europea de Roda Casino 2014, subcampiona mundial 2015 i campiona mundial 2016; i a la companyia "Te Hau Nui", Campiona Nacional 2015 en danses Polinèsies. Estic molt agraïda de poder transmetre els coneixements que tinc però sobretot estic molt agraïda de poder fer el que més feliç em fa: ballar! El curs 2015-16 vaig començar com a professora de caribenys, salsa i son a Bailongu.

 • Luciana Oliveira | Professora d'Afrobrasiler i samba

  He viscut la dansa des de molt petita ja que la meva tieta és professora de Dansa a la Universitat de Dansa Da Bahia (Brasil) i em portava sempre a les seves classes. Vaig començar a ballar amb el ballet i vaig seguir amb afro-brasiler, dansa moderna i contemporània. He estudiat coreografia i escenografia i des dels 15 anys he estat treballant com a ballarina en diferents projectes i espectacles per tota Espanya. Estic molt feliç ballant i compartint la cultura i els balls del meu país amb les classes que imparteixo a Bailongu d' afrobrasiler i samba.

 • Maria Crespo | Professora d' estil kizomba, kizomba i cuida't.

  Porto 26 anys dedicada al món de l'esport, la gimnàstica i la dansa. He estat gimnasta esportiva; en els meus inicis vaig donar classes d'aeròbic, ball (hip-hop, jazz-funk), spinning, stretching ...; he practicat i estudiat diferents tècniques de reeducació postural, base tècnica de dansa clàssica, flamenc i dansa oriental. Just quan ja pensava en retirar-me de la dansa com a ballarina es van creuar en el meu camí els balls llatins en parella i finalment, vaig descobrir el meu gran amor: la kizomba. Actualment combino l'entrenament personal i la reeducació postural amb l'ensenyament d'aquest meravellós ball a Bailongu. Espero poder transmetre la meva passió i gaudir amb aquesta gran família que és Bailongu com a professora d' estil kizombakizomba i cuida't.

 • Nora Muixí | Professora de Twerking

  Des de ben petita sabia que ballar em feia feliç i que ho portava a la sang. Prenent exemple de la meva família, als 6 anys em vaig decantar pel clàssic i el flamenc. Tanmateix, a mesura que vaig créixer, em vaig anar interessant per la dansa urbana i especialment pel hip hop. Ja amb 19 anys vaig conèixer el dancehall i el twerk, que em van ajudar a alliberar-me tant artísticament com personalment. Actualment, faig classes de twerking, una dansa encara poc reconeguda però que m'ha donat l'oportunitat de demostrar al món que la sensualitat en el ball és una forma d'expressar-se i d'estimar-se a un mateix.  

 • Sergio Santos | Professor de Kizomba

  El món del ball em va atrapar des de petit, quan veia entre bastidors a la meva cosina assajar i assajar, però no vaig començar a ballar de forma seriosa fins al 2005, quan es va creuar en la meva vida la salsa cubana i les seves rodes de casino. Després em va enamorar la salsa L.A. i vaig acabar formant part d'una gran companyia de ball amateur. Fins al 2012, quan un ritme diferent, una música que embriaga, un vibrar que em posava la pell de gallina em va fer voler moure’m al compàs, em va fer voler viure-ho ... Així vaig descobrir la Kizomba i des del 2015 em dedico a ensenyar-la i a seguir formant-me amb els millors mestres a nivell internacional, per poder oferir la millor qualitat en el que ja és una part molt important de la meva vida: la formació de nous kizomberos. I poder donar classes de Kizomba ara a Bailongu és un gran honor.

 • Tania Mesa | Professora de Bachata moderna, balls de saló, burlesque, comèdia musical, estil bachata i modern jazz

  Vaig començar a ballar als 8 anys com a activitat extraescolar, era una forma divertida de poder compartir un espai amb els meus amics i amigues. Amb el temps em vaig adonar que ja no es tractava només d'estar amb la gent que volia sinó que anava molt més enllà. Vaig decidir convertir el ball en el meu mètode de vida i als 12 anys vaig començar a competir fins arribar a la màxima categoria internacional, el que em va fer aprendre, conèixer i viatjar molt. Amb el temps em vaig anar endinsant en el món de la salsa i la bachata. Avui dia el ball és el meu llenguatge, la meva passió, la meva feina i l'eina més bonica que disposo per créixer com a persona. Per mi és la millor manera de transmetre el que som, pensem i sentim. És per això que Bailongu m'agrada tant, perquè et dóna l'oportunitat de ser un mateix!, actualment imparteixo classes a Bailongu de bachata moderna, balls de saló, burlesque, comèdia musicalestil bachata i modern jazz i directora de les companyies Touch Barcelona i Bachata Lovers

 • Thiago Corimanya | Professor de bachata tradicional i bachata moderna

  Nascut a Perú i criat des de ben petit a Barcelona, a la meva família es balla i es viu la festa amb música llatina: cúmbia, salsa, merengue... Als 17 anys la bachata entra a la meva vida per quedar-s’hi, i serà anys més tard, vivint a Anglaterra, quan m'enamoro definitivament de la salsa i la bachata. Començo amb la bachata moderna però el que més m'apassiona és la tradicional i començo a formar-me en aquest estil de la mà d'instructors internacionals i nacionals. El meu objectiu és aconseguir que la bachata tradicional soni més a les pistes de balls. Pertanyo a Bachata Experience instructor team i he estat diverses temporades a la companyia Barcelona Touch i Lovers. Actualment m'incorporo a la família Bailongu com a professor de bachata tradicional i bachata moderna.

 • Vanessa Lombart | Professora de ballet, balls de saló, comèdia musical, dansa creativa, rock, salsa i west coast swing.

  De petita ballava tots els anuncis de la tele i la meva mare va pensar que portant-me a una escola de dansa deixaria de donar voltes per casa. La jugada no li va sortir gaire bé: el ball s’ha convertit en una forma de vida, una passió. Tinc formació en ballet, modern-jazz, balls de saló, contemporani, salsa, lindy hop, comèdia musical, consciència corporal… Des de petita he actuat en mostres de dansa, festes majors, teatres…. Fa més de 20 anys que dono classes de diferents especialitats i actualment estic a Bailongu com a professora de ballet, balls de saló, comèdia musical, dansa creativa, rock, salsa i west coast swing