• Aleix Figueras | Professor de balls de saló i salsa.

  Encara recordo quan tenia 7 anys i la meva mare em va dir que a on ells anaven a aprendre a ballar hi havia una nena que necessitava parella. Ho recordo com si fos ahir, la meva resposta va ser “D’acord mama, però si no m’agrada no m’hi obligueu”. Doncs bé, ja han passat més de 25 anys i el ball continua essent una part fonamental de la meva vida. L’àmbit de l’alta competició m’ha permès guanyar molts premis, i l’àmbit del ball social m’ha donat la satisfacció immensa de poder transmetre la meva passió a la gent i fer gaudir del ball als alumnes. Poder compartir amb l’excel·lent equip de Bailongu la meva passió pel ball com a professor de  balls de saló i salsa cubana és un somni fet realitat. 

 • Ana Reynals | Professora de bachata moderna, caribenys (noies) i salsa cubana.

  Als 6 anys em vaig iniciar en la gimnàstica rítmica i vaig estar practicant-la fins als 10 anys. A partir d'aquí vaig començar a rebre classes de diverses disciplines com jazz, funky, contemporani i teatre, sempre com a activitat extraescolar. Des de molt petita vaig tenir molt clar que em volia dedicar a això ja que per a mi el ball és la millor manera que tinc d'expressar-me, és la meva passió i és el meu treball des de fa 3 anys. El 2011 vaig començar a fer classes de salsa i bachata formant-me amb diferents professionals, i participant en competicions a nivell internacional. Actualment sóc a Bailongu com a professora de bachata moderna caribenys (noies) salsa cubana.

 • Anna Martin | Professora de balls de saló i rock&roll.

  El meu primer ball en parella va ser un Tango, d’això ja fa més de vint anys! La connexió i la intimitat d’aquest ritme em van atrapar, el seu caminar, la seva abraçada, el seu balanceig i la música em van fascinar. Professors/es com el Julio Zurita i la Paula Canals, el Claudio Hoffmann i la Pilar Álvarez em van transmetre la passió per aquest ball. Més tard vaig conèixer Bailongu i allà em vaig formar primer com a alumne de Balls de Saló i més tard com a professora. Durant quinze anys vaig donar classes a Bailongu de Balls de Saló, Salsa, Tango... Després d’una pausa torno com a professora de balls de saló i rock&roll.

 • Ariadna Rojano | Professora de bachata moderna, flamenc fusió i sevillanes.

  Vaig pujar per primera vegada a un escenari als tres anys. Als set anys em va sortir la sang andalusa que porto dins i vaig començar a ballar sevillanes i més endavant em vaig ficar de ple en el flamenc, acompanyat de clàssic espanyol i ballet. Cada pas, cada moviment, era una nova forma d'expressió que estimava i feia meu. El 2010 es van creuar en el meu camí els balls llatins. Vaig començar per la salsa i aviat em va captivar bachata. He format part dels coreogràfics Island Touch i Lovers i m'he format en bachata tradicional amb professionals nacionals i internacionals de la mà de Bachata Experience. I actualment sóc professora de l'escola Bailongu, on dono classes de bachata moderna, flamenc fusió i sevillanes.

 • Arnau Valls | Professor de balls de saló

  Vinc d'una família amb molta passió per la música, als 8 anys vaig començar a estudiar música i cantar a una coral. Amb els anys vaig desenvolupar una passió pels diferents estils de música i gràcies a això em vaig iniciar al ball. Vaig començar anant a clandestins i festivals de folk fins que un dia un company de la coral em va recomanar Bailongu i la resta és història... Després de tants anys aprenent i disfrutant com a alumne, estic molt content de formar part  de l’equip de Bailongu com a professor de balls de saló.

 • Chiara Di Franco | Professora de twerking

  Vaig iniciar-me en el mon de la dansa als 3 anys i poc a poc es va convertir en una forma d’expressar-me a través del cos sense utilitzar la veu, i transmetre missatges que a mida que em vaig fer gran van evolucionar i van madurar. Quan vaig prendre la decisió de fer de la dansa la meva professió, em vaig formar en estils tècnics com ara el jazz, el contemporani o el ballet però també en dancehall, danses afro, twerk i molts altres estils que han influït en la meva forma de ballar i que ara em donen un segell propi. Et convido a que m’acompanyis a les meves classes, que t’aportaran benestar tant físic com mental. Farem el camí juntes, sense prejudicis, cadascuna amb la seva història i amb el seu cos. Apoderament, sentiment, llibertat... explora tot això i molt més a les meves classes de twerking a Bailongu.

 • Ilènia Morte | Professora de balls de saló

  Em fascina ballar. Per mi és la millor de les teràpies i em serveix per desconnectar, gaudir, fer exercici... Tota la meva etapa escolar la vaig combinar amb la dansa: vaig fer modern-jazz i patinatge artístic durant 10 anys. Després d’uns anys sense ballar l’enyorança del ball em va fer tornar a posar-m’hi. L’any 2002 vaig començar a rebre classes de balls de saló a Bailongu, després dansa del ventre i la meva addicció al ball m’ha portat fins a aquí. Actualment segueixo ballant, aprenent a ballar (lindy hop, salsa...) i sóc professora de balls de saló a Bailongu. 

 • Indee Styla | professora d'afrofusió i hip hop.

  Professora, compositora, cantant, ballarina i coreògrafa professional a nivell internacional... Visc a través de la música i de les seves diferents expressions artístiques. Sóc professora de danses urbanes des del 2000 i, amb el temps, he creat Rootz Condukta, la meva pròpia metodologia i estil on combino moviments de les danses de les que m'he nodrit com el hiphop, dancehall, afro, house dance... Sempre en recerca de l'essència i la dansa, estic en un procés de formació contínua. Formo part de l'equip de Bailongu com a professora d'afrofusió i hip-hop juvenil i . Si vens a les meves classes vibraràs amb l'energia de la dansa i treballaràs la tècnica i la qualitat del moviment.

 • Irene Parraga | Professora de salsa cubana, salsa cubana estil (noies) i son.

  He crescut en una família on les guitarres, la música i el ball sempre han estat presents. Als 4 anys vaig demanar les meves primeres sabates i faldilla de flamenc i des de llavors vaig saber que la dansa seria el meu estil de vida, la meva passió i amb esforç avui día la meva professió.Tinc formació en la disciplina de dansa espanyola i flamenc, treballant també moltes altres disciplines com: dansa estilitzada, dansa bolera, contemporani.. Vaig ser estudiant de dansa espanyola a l' Institut del Teatre de Barcelona i encara que el flamenc sempre ha estat la meva passió, en el 2013 vaig conèixer el món de la salsa cubana, del qual em vaig enamorar. Des de llavors vaig començar a formar-me amb diferents professionals de la salsa i també en la disciplina de dansa moderna cubana aquí a Barcelona. Durant la meva trajectòria professional he treballat com ballarina, professora i coreògrafa participant en espectacles, musicals, concursos de ball, congressos nacionals... I actualment soc part de la família Bailongu com a professora de salsa cubanasalsa cubana estil (noies) i son.

 • Ismael Pérez | Professor de roda cubana, salsa cubana, salsa cubana:estil i recursos (noies i nois) i son.

  El ball ha estat la meva passió des de petit i a Cuba vaig dedicar tot la meva joventut a formar-me com a ballarí, professor i coreògraf: dansa moderna, contemporània i folklòrica a l'Acadèmia Professional de Dansa José M. Heredia. Més tard vaig entrar com a professor a l'Escola "El Cucalambe” i com a ballarí a la companyia Emovere. Des que vaig arribar a Barcelona l'any 2011 he impartit classes en diverses acadèmies, però la meva prioritat va ser trobar una escola de ball per poder ensenyar diferents ritmes cubans. Bailongu em va donar aquesta oportunitat, i a dia d'avui puc demostrar les meves aptituds com a ballarí i professor de roda cubanasalsa cubanasalsa cubana:estil i recursos (noies i nois) i son.

 • Jordi Pelegrí | Professor de bachata moderna, bachata sensual i salsa cubana.

  Vinc d’una família dedicada a l’ensenyament del ball i he viscut des de ben petit l’ambient dels balls de saló. Entenc el ball com una forma de relació humana, d’expressió i d’alliberament. De molt jove he fet molts cursos de ball de saló, funky, claqué, etc. fins que el 2005 descobreixo el món de la salsa i la bachata i m’enganxa completament. La meva formació com a ballarí ha estat realitzada a Bailongu i a diferents workshops amb professors internacionals. He estat director de les companyies d'Ataca i l'Alemana i de la meva propia (Lovers) durant més de 5 anys. Actualment sóc professor de bachata moderna, bachata moderna bachata sensual i salsa cubana a Bailongu i dj de Bachata i salsa en diferents sessions de Barcelona.

 • Judith Tobella | Professora de Bollywood

  Des de fa 15 anys tinc una relació profunda amb l’Índia, on hi he passat llargues temporades i he pogut aprendre tant el ball, com la cultura  i l’“hindi”,  l’idioma més parlat a l’Índia i utilitzat a les cançons de bollywood. A part de la meva passió pel ball, sóc educadora social i he treballat molts anys ensenyant castellà a diferents associacions interculturals de Barcelona, i això m’ha permès estar sempre connectada amb aquest país. He ballat a diferents grups de bollywood des del 2007 i actualment m’estic formant en “kathak”, una de les danses clàssiques més importants a l’Índia i al Pakistan . M’encanta ensenyar bollywood i disfruto molt compartint l’alegria, ritme i bellesa d’aquest exòtic ball. Comparteix tot això amb mi a les meves classes a Bailongu.  

 • Lidia Abadias | Professora de balls de saló i caribenys.

  Vaig començar a ballar mirant el programa “Bojos pel ball” i des d’aleshores ja no he parat. Ballar em fa sentir viva, em dóna una visió complementària de com entendre les persones i establir una comunicació que va més enllà de les paraules. Tinc formació en jazz/dansa contemporània, balls de saló, salsa, bachata, dansa del ventre, danses africanes... Sóc professora de balls de saló i caribenys (noies) a Bailongu i esperem que per molts anys pugui seguir gaudint d’aquesta experiència tan enriquidora a nivell personal i professional.

 • Lorena Del Bosque | Professora de bachata moderna, caribenys (noies), salsa cubana i son.

  Ballo perquè el meu cos m'ho demana, perquè la meva ànima ho necessita. Estimo ballar i és una de les meves grans passions. Vaig començar a ballar aprenent-me de memòria les coreos dels vídeos de la MTV. Ben aviat vaig començar a formar-me, i amb el temps he  tingut diferents professors nacionals e internacionals. He provat molts estils de balls però sobretot estic enamorada de la salsa cubana, la bachata, la dansa oriental i les danses Polinèsies. Actualment ballo a la companyia "TimManana", campiona europea de Roda Casino 2014, subcampiona mundial 2015 i campiona mundial 2016; i a la companyia "Te Hau Nui", Campiona Nacional 2015 en danses Polinèsies. Estic molt agraïda de poder transmetre els coneixements que tinc però sobretot estic molt agraïda de poder fer el que més feliç em fa: ballar! Acompanya'm a les meves classes de bachata modernacaribenys (noies)salsa cubana i son.

 • Luciana Oliveira | Professora d'afrobrasiler i samba i axé.

  He viscut la dansa des de molt petita ja que la meva tieta és professora de Dansa a la Universitat de Dansa Da Bahia (Brasil) i em portava sempre a les seves classes. Vaig començar a ballar amb el ballet i vaig seguir amb afro-brasiler, dansa moderna i contemporània. He estudiat coreografia i escenografia i des dels 15 anys he estat treballant com a ballarina en diferents projectes i espectacles per tota Espanya. Estic molt feliç ballant i compartint la cultura i els balls del meu país amb les classes que imparteixo a Bailongu d' afrobrasiler, samba i axé.

 • Lulú Txispún | Professora de Burlesque

  De petita, quan vivia a casa del meus avis i sortia al balcó, veia la façana d’El Molino i deia: jo vull ballar aquí!. Uns quants anys més tard vaig començar a ballar balls de saló de competició i després em vaig passar al ball social. El 1999 vaig descobrir Bailongu i des de llavors he fet cursos de tots els estils: balls de saló, salsa, bachata, funky, lindy hop,... fins que el 2009 van obrir un curs de burlesque i m'hi vaig tirar de cap. Això em va canviar la vida! Sóc professora de burlesque, he ballat a diferents companyies i he participat en diferents festivals nacionals i internacionals com a solista o fent duo amb el meu fill Pol. La purpurina, els lluentons i les plomes corren per les meves venes. Comparteixo la meva passió a Bailongu com a professora de burlesque!! Ah, i finalment vaig ballar a El Molino!!!

 • Marian Mon | Professora d'afrofusió.

  Vaig sentir la meva primera percussió als 7 anys i des de llavors visc apassionada per la cultura afro en general. Ballarina de Danses Tradicionals de Guinea Conakry, Ritmes Afrobrasilers, Samba i AfroModern m'encanta fusionar-ho tot per tal de ser sempre creativa. Il·lusionada de formar part de l'equip Bailongu. A les meves classes d'afrofusió aprendràs tècnica i tradició, però sobretot et portaran a connectar-te i a lliberar-te a través d'un viatge per la cultura afro. Vine a provar les meves classes d' afrofusió.

 • Nuno Silva | Professor de Kizomba

  Des de ben petit he sentit passió pel ball. Vaig començar a ballar a l’escola de Salsa de Portugal, anomenada "Espasso Latino" a la meva Lisboa natal, i més tard vaig passar a fer-hi de professor de salsa, bachata i merengue. Arriba un moment que la kizomba es creua a la meva vida i me n’enamoro completament. Ja al 2004 vinc a viure a Barcelona i juntament amb la Sarai Navalón portem la kizomba a Catalunya. Des de llavors hem treballat com a professors i coreògrafs arreu del món participant als congressos més importants i organitzant 2 dels festivals de kizomba més destacats de casa nostra: ​​el Karga Kizomba Festival i el BachaKizz Barcelona Congress. Estem molts contents, tant la Sarai com jo mateix, d’incorporar-nos a l’equip de Bailongu per transmetre la nostra passió per la kizomba.

 • Paula Gil | Professora de comercial dance, reggaetón i sexy style.

  Amb dos anyets i mig la meva mare em va apuntar a dansa clàssica i des d'aquell moment la dansa va començar a formar part de la meva vida fins a convertir-se en el que és la meva professió. Vaig formar-me durant molts anys a la Companyia Juvenil de Ballet Clàssic de Catalunya prenent classes de Ballet (obtenint el títol de la Royal Academy Of Dance ), Contemporani i Teatre musical. Anys després vaig decidir marxar a Madrid per especialitzar-me més en el Teatre Musical i un cop allà vaig començar a incorporar nous estils de dansa a la meva vida com el Claqué, les Danses Urbanes, Heels, Sexy Style, Dancehall... Durant tots aquests anys he tingut la sort de formar part de grans i petits projectes audiovisuals.Em podreu trobar a Bailongu com a professora, gaudint amb vosaltres comercial dancereggaetón i  sexy style.

 • Pol Garcia | Professor de comercial dance i hip-hop.

  Quan tenia 7 anys recordo estar assegut al menjador de casa i veure el videoclip de Thriller al telenotícies i automàticament dir-li a la meva mare: "Mama, jo vull ballar així". Vaig passar hores i hores imitant els moviments del videoclip  fins que finalment els meus pares veient  que realment m’apassionava ballar em van apuntar a una escola de dansa on vaig començar ballant 1 hora a la setmana. Cada setmana que passava volia més i més hores. Després d'anys de formació nacional i internacional vaig ser subcampió d'Espanya de Hiphop, vaig poder impartir els meus coneixements a Viena i fins i tot ajudar a coreografiar un anunci per a Samsung.El que m'apassiona més és ajudar els alumnes a aconseguir els seus objectius i acompanyar-los en el seu camí en el món de la dansa. Ara estic donant classes de comercial dancehip hop infantil i  hip-hop a Bailongu.

 • Sabit Solé | Professor de hip-hop

  La meva mare, professora de música, em va endinsar des de ben petit en el món de la dansa i la música. Vaig començar amb el claqué i amb les danses urbanes i encara avui en dia segueixo practicant aquest dos estils que m’ apassionen. He estat membre de diverses companyies i grups de competició de hip-hop i de popping i actualment m’estic formant professionalment en claqué aprenent de professors internacionals. Durant els últims anys he estat donant classes en diferents escoles tant a adults com a nens i adolescents. Ara, gràcies a Bailongu tinc l'oportunitat de poder seguir ensenyant hip-hop infantil i hip hop joves i de seguir enriquint-me com a professor.

 • Sarai Navalón | Professora de kizomba

  Em vaig iniciar en el mon de la dansa als 7 anys a través de la gimnàstica rítmica i, posteriorment, em vaig formar en jazz, salsa, bachata i soc instructora de hip-hop. Actualment sóc ballarina professional, coreògrafa i instructora especialitzada en ritmes africans, kizomba fusió i urbankiz. M’he format en diferents escoles de prestigi com la Madrid School Performance o la London School Pinneapple i he treballat com a coreògrafa i ballarina per a diferents artistes com Bea Bronchal, Javier Estrada… Juntament amb Nuno Silva som els pioners de la kizomba a Catalunya i junts participem en els congressos més importants de kizomba d’arreu del món. Si us agrada la kizomba. Veniu als nostres cursos de Bailongu!

 • Tania Mesa | Professora de Bachata moderna, bachata moderna estil (noies), bachata sensual, ballfitness, comèdia musical, contemporani i latin jazz.

  Vaig començar a ballar als 8 anys com a activitat extraescolar, era una forma divertida de poder compartir un espai amb els meus amics i amigues. Amb el temps el ball es va convertir en la meva forma de vida arribant a competir en balls de saló i arribant a la màxima categoria internacional, el que em va fer aprendre, conèixer i viatjar molt. La  meva curiositat pel ball em va portar a estudiar una formació professional en dansa i més endavant  em vaig introduir en el món de la salsa i la bachata. Avui dia el ball és el meu llenguatge, la meva passió, la meva feina i l'eina més bonica que disposo per créixer com a persona. Per mi és la millor manera de transmetre el que som, pensem i sentim. És per això que Bailongu m'agrada tant, perquè et dóna l'oportunitat de ser un mateix!, actualment imparteixo classes a Bailongu de  bachata modernabachata moderna estil (noies)bachata sensualballfitness, comèdia musicalcontemporani i latin jazzActualment segueixo creant projectes que m'apassionen on la dansa forma part de la seva essència.

 • Thiago Corimanya | Professor de bachata moderna.

  Nascut a Perú i criat des de ben petit a Barcelona, a la meva família es balla i es viu la festa amb música llatina: cúmbia, salsa, merengue... Als 17 anys la bachata entra a la meva vida per quedar-s’hi, i serà anys més tard, vivint a Anglaterra, quan m'enamoro definitivament de la salsa i la bachata. Començo amb la bachata moderna però el que més m'apassiona és la tradicional i començo a formar-me en aquest estil de la mà d'instructors internacionals i nacionals. El meu objectiu és aconseguir que la bachata tradicional soni més a les pistes de balls. Pertanyo a Bachata Experience instructor team i he estat diverses temporades a la companyia Barcelona Touch i Lovers. Actualment formo part de  la família Bailongu com a professor de bachata moderna.

 • Vanessa Lombart | Professora de ballet, balls de saló, estiraments i tonificació i rock&roll.

  De petita ballava tots els anuncis de la tele i la meva mare va pensar que portant-me a una escola de dansa deixaria de donar voltes per casa. La jugada no li va sortir gaire bé: el ball s’ha convertit en una forma de vida, una passió. Tinc formació en ballet, modern-jazz, balls de saló, contemporani, salsa, lindy hop, comèdia musical, consciència corporal… Des de petita he actuat en mostres de dansa, festes majors, teatres…. des de l'any 1992 que dono classes de diferents especialitats i actualment estic a Bailongu com a professora de ballet infantil, balls de salóestiraments i tonificació i rock&roll