13è Weekend Bailongu

Ja n'hem fet 13!!! I tot i que aquest és un número ple de supersticions i mals auguris, per Bailongu ha estat un weekend molt especial. Un cap de setmana ple de màgia, de bones sensacions i ple de moments entranyables.

La gent de Bailongu vam omplir de música, moviment i alegria, un hotel que va obrir les seves portes exclusivament per a nosaltres. En arribar ens esperava el ball-vermut que ens va fer l'entrada a l'hotel més entretinguda i agradable (ara una salseta, ara un rock, ara unes olivetes i un vermutet...) i després de dinar tota una tarda atapeïda de tallers!!! Més de 20 tallers de tota mena de balls: individuals, de parella, danses més modernes i més clàssiques... N'hi va haver de tots colors i per a tots els gustos!!!

Sense ni un moment de descans, després de sopar, ens vam engalanar amb els nostres millors vestits per assistir als shows de nit que sempre ens deixen impressionats i per si fora poc, ball de nit amb dos ambients diferents, on dj Pele i dj Gonzo van fer les delícies de tots els balladors. I després crazy funky party amb bona música i divertides disfresses fins a ben entrada la matinada.

El diumenge ens esperava una gran sorpresa, el primer scape room de ball on a més ens vam haver de convertir en investigadors per esbrinar el gran misteri que s'hi amagava!! Tothom ho va aconseguir?? Això mai ho sabrem!!

I és que els weekends de Bailongu sempre són especials i diferents, amb frescura i molt familiars. Ni el número 13 pot fer estralls amb el bon ambient que entre tots ens hi feu viure!!!

 

Moltes gràcies a tots!!

Fotos

Video

ball-vermut

 

Novembre 2019