14è Weekend Bailongu

Aquest ha estat el nostre 14è weekend!! Qui ho diria!! I amb la il·lusió del primer!!.

Un weekend molt especial, el primer després d’estar una temporada tancats a casa! Tots en teníem moltes ganes!! I tot i que no ens hem pogut veure ben bé les cares (per culpa de les mascaretes), hem endevinat els somriures dels companys en la brillantor dels ulls. Per fi hem tornat a estar junts!!.

Només arribar… ball-vermut, un bon moment per, a més de fer uns balls, retrobar-nos amb antics companys i després d’una xerradeta compartir rialles i unes olives. I després de dinar, tota una tarda de tallers de tota mena de balls on hem pogut aprendre noves passes i recordar-ne d’altres que feia temps que no practicàvem.

Sense perdre ni un moment, en acabar de sopar, ha començat el ball de nit. Dues sales, dos ambients, dos dj’s… i molts balladors!! I per si fora poc, després del ball, nit de disfresses. A la sala s’hi ha reunit el més important de l’escena musical internacional: John Travolta i Olivia Newton John, les Spice Girls, King Africa, The Blues Brothers, Pavarotti, Michael Jackson i molts d’altres. Una gran nit, molta diversió i bona música.!!

Diumenge pel matí taller de dansetes i unes rodes cubanes fins l’hora de marxar.

Bailongu ho ha tornat a aconseguir: hem retrobat amics, hem reviscut emocions i sensacions que ja teníem oblidades... la veritat, és que se’ns ha fet curt, ja estem comptant els dies per a que arribi el 15è weekend.

Moltes gràcies a tots!!

Fotos

 

Novembre 2021