15è Weekend Bailongu

Reviviu l’emocionant cap de setmana del 5 i 6 de novembre  amb el nostre inoblidable 15 Weekend! Aquest esdeveniment va reunir a balladors adults, amics de Bailongu, per a una trobada única en la qual la passió pel ball va ser la protagonista.

Durant dos dies plens de ritme i harmonia, vam gaudir de tallers de ball amb els nostres professors, que ens van guiar a través de diversos estils i tècniques. Des de balls de saló fins a dansetes, vam explorar una àmplia varietat de moviments i coreografies, enriquint així la mostra destresa i habilitats en la pista de ball.

No només vam ballar, sinó que també vam compartir moments inoblidables de convivència i complicitat. Vam conèixer persones apassionades pel ball, creant una autèntica família de balladors i balladores. El rerefons de rialles, somriures i bon ball va fer que aquest cap de setmana fos absolutament inoblidable.

Gràcies a tots i totes els que vau fer possible aquest 15è weekend i si encara no ens coneixes, et convidem a unir-te a les properes trobades i activitats de la nostra escola de ball. Siguis novell o un expert ballador, aquí trobaràs el lloc ideal per viure la màgia del ball i créixer com a ballador.

No esperis més i forma part de la nostra comunitat de balladors. Vine a ballar amb nosaltres i descobreix l’alegria de moure’t al ritme de la música!!

 

Novembre 2022

 

Fotos