1a festa dels Petits Bailongus

El dissabte de 13 de juny tancàvem un curs molt especial. Un curs que havia començat el passat mes d'octubre amb un petit gran canvi, amb uns convidats molt especials... els Petits Bailongus!

Des de llavors, menuts i no tan menuts han omplert l'escola d'alegria, de somriures, d'energia, d'espontaneïtat, de ganes de divertir-se i d'aprendre-ho tot. Ens han encomanant el seu entusiasme i la seva felicitat. Han ballat i, sobretot, s'han divertit. S'han divertit molt!

Tot això ho vam poder viure en primera persona a la Festa de fi de curs dels Petits Bailongus. Pares, mares, avis, germans i convidats vam poder entrar a l'univers màgic dels Petits Bailongus! Un univers tan màgic i fantàstic com el de l'Alícia al país de les meravelles, que ens va servir d'inspiració per a un espectacle pensat i preparat per la Vanessa i la Irene, les professores que durant tot l'any han compartit tantes estones i emocions amb els nois i noies que han vingut a ballar. Va ser una festa fantàstica en què els vam veure ballar, els vam veure expressar-se i els vam veure disfrutar.

Moltes ganes per fer-nos somriure i per fer-nos ballar!

Exercicis Ballet
Actuació Ballet (6 a 7 anys)
Actuació Ballet (4 a 6 anys)
Actuació Hip Hop (9 a 12 anys)
Actuació Profes
Actuació Hip Hop (12 a 15 anys)
Final de Festa

Juny 2015