1a Marató de Burlesque Dance de Barcelona

El dissabte 22 de març 2014 vam iniciar un gran projecte: La 1a Marató de Burlesque a Barcelona. Tot va néixer d'una proposta que va fer la directora de l'escola, que ràpidament es va convertir en un repte molt engrescador.

A partir d'aquí vam estar ideant un esdeveniment amb la premissa que qualsevol dona que entrés a la marató en sortís feta una estrella: maquillada, pentinada, havent rebut una classe amb l'essència de la filosofia del Burlesque, i havent participant i gaudit de diverses actuacions professionals de Burlesque dance. Per fer-ho vam crear un espai fet per i per a dones.

Amb aquestes directrius ens vam posar en contacte amb professionals especialitzades representatives dels diversos vessants del Burlesque: espectacles de ball, maquillatge, perruqueria, vestuari i complements, dolços… El resultat ha estat un esdeveniment absolutament màgic, de més de 4 hores i 70 persones participants.

Va ser un somni fet realitat, un somni compartit, on regnava una energia molt bonica, molt femenina i sobretot ens vam divertir molt.

Un dia inoblidable que tindrà continuïtat…

març 2014