25 anys!

El dijous 10 d'abril tancàvem una setmana molt especial. Una setmana dedicada a celebrar amb tots els alumnes i amics de Bailongu els 25 anys de l'escola. Una setmana per agrair-vos la confiança, l'amistat i l'empenta que ens doneu cada dia, cada setmana, cada quadrimestre per seguir fent el que fem, i per intentar fer-ho cada cop millor.

Ha estat una setmana, com no podia ser d'altra manera, plena de ball. Un ball de divendres, un de dissabte i un de dijous molt especials. Gratuïts per a tots els alumnes i amb tres tallers de rock triple, bachata sensual i roda cubana respectivament. A més, divendres i dissabte vam menjar un espectacular i deliciós pastís del mestre Oscar García i vam brindar amb cava amb tots els que ens vau acompanyar i ens vau ajudar a bufar les 25 espelmes.

Però ha estat, també, una setmana de lletres, de paraules. Dissabte a la tarda presentàvem el primer llibre de Bailongu, 40 contes que ballen. Va ser un acte molt emotiu en el que, seguint el fil del llibre, vam voler que el ball i la literatura, la música i la paraula es barregessin lliurement, sense cap més límit que el de la imaginació. Hi ha va haver presentacions emocionades, lectures vibrants, balls espectaculars i una taula de signatures plena de gom a gom.

Tanquem doncs aquesta setmana una miqueta més grans, però la tanquem, sobretot, molt més contents. Contents de que tot hagi sortit bé, de que us ho hagueu passat bé, i de que ho hagueu volgut celebrar amb nosaltres. Aquesta setmana ja s'acaba, però no patiu que en comencem una altra. Per molts anys!

abril 2014