BailongART, Bailongu a l'Aliança del Poblenou

Junts vam ballar, de nou, emocions! El Museu BailongART, a l'Aliança del Poblenou, va ser, de nou, el dissabte 11 de febrer, un punt de trobada d'amics de Bailongu que vam treballar de valent:

 

pensant les aventures ballades, assajant i representant quadres i pintures que ens van fer moure al ritme de la música… Una gran col·lecció de quadres i vigilants, escultures i equips de neteja, pintors i pintats, fantasmes de l'edifici... Al ritme de tots els balls van desfilar coreografies de color, musicals de gratacels, comèdies de Broadway, rocks i sueltus, salsa i Bollywood, tangos, bachates, lindy i strip, swingy i funky... Moltes ballarugues per triar i remenar a les exposicions d'aquest singular museu. I tot això gràcies als més de 300 alumnes que van participar i ens van omplir dels colors de la feina ben feta, que toca al cor. També als 700 amics que ens van acompanyar per disfrutar de la festa; i tot l'equip tècnic i col·laboradors; professors i  personal de secretaria...

La veritat, vam fer festa, vam ballar l'art…, però sobretot ens ho vam passar bé, caminant per aquest territori Bailongu que fem entre tots.

Actuació Mésqueball
Actuació Swingy 1 i 2
Actuació hip Hop
Actuació Comèdia Musical
Actuació Balls de Saló
Actuació Sueltus 3
Actuació Salsa
Actuació Bollywood
Actuació Tango
Actuació Bachata
Actuació Dansa del Ventre
Actuació Lindy Hop
Actuació Professors
Actuació Sueltus 1 i 2
Actuació Strip Dance
Actuació Balls de Saló i Rock
Actuació Swingy 3
Actuació Funky
Actuació Final

febrer 2012