Bailongu al parc...

Bailongu al parc. Un nou espectacle, a l'Aliança del Poblenou, que els alumnes i l'equip de Bailongu van presentar amb l'èxit més aclaparador de les emocions compartides el dissabte 16 de febrer de 2013.

Ens fa molta il·lusió parlar de bons moments! Amb decorat cuidat i totes les energies balladores a punt, el parc es va obrir amb puntualitat: turistes, practicants de tai txi, estàtues vivents, gossets i criatures, fades, avis i àvies, noies i predicadors, estudiants que feien campana, titelles i famílies... van posar l'acció de la màgia i dels músics de carrer, d'enterraments i casaments, de molta vida viscuda i..., fins d'una aparició. Una explosió d'imaginació!  Tot això és possible gràcies a més de tres-cents alumnes i a tots els professors. També per la varietat dels quadres escènics, pel llenguatge del ball i, sobretot, per les ganes de passar-s'ho bé i de transmetre la força de la ballaruga com a font d'amistat, de cohesió i d'exercici, de punt de trobada i col·laboració... Entre tots els participants, organitzadors i col·laboradors va ser possible seduir el nombrós públic (més de  600 persones!) que omplia de gom a gom al teatre.

Cal felicitar especialment tots els que van fer possible l'èxit de l'espectacle que sempre és suma d'hores, d'esforços i d'assajos, de treballar les disfresses i d'ajustar les coreografies. 

Fotos de la festa
Actuació Lindy Hop
Actuació Professors
Actuació Burlesque Dance
Actuació Swingy
Actuació Funky
Actuació Salsumba
Actuació Bachata
Actuació Rock&Roll
Actuació Sueltus
Actuació Balls de Saló
Actuació Mésqueball
Actuació Salsa
Actuació Country
Actuació Dansa del Ventre
Actuació Bollywood
Actuació Hip Hop
Actuació Work in Progress
Actuació Comèdia Musical
Actuació Final de Curs

Febrer 2013