Bailongu Rambla a ball

El dissabte 7 de febrer el Casino l'Aliança del Poblenou va acollir, un any més, la festa de fi de quadrimestre de Bailongu, una festa molt particular que va omplir dels balls i de l'energia de Bailongu cada racó de la sala, a banda i banda de l'escenari.

En una banda, els espectadors van poder veure un espectacle àgil, variat i molt divertit. Personatges de tota mena omplien de vida i de ball una rambla que qualsevol ciutat voldria tenir. Asseguts a les butaques, novells i veterans compartien la il·lusió de veure un familiar o un amic dalt de l'escenari ballant, rient, esforçant-se, però sobre tot divertint-se i transmetent una força i una felicitat que es contagiava a tots els assistents.

A l'altra banda, a damunt i a darrere l'escenari, les emocions eren ben diferents. Més de 400 participants compartint passos, figures, assajos, camerinos, rialles, nervis i il·lusions. Fossin balladors, tècnics, professors, extres, regidors... tots plegats sumant esforços i teixint complicitats per fer-ho el millor possible, per aconseguir que tot rutllés; per ballar, per passar-ho bé i fer–ho passar bé als demés.

Al final, satisfacció i somriures a banda i banda de l'escenari, i una sensació compartida de felicitat i de que a Bailongu el ball és molt més que ball, és una oportunitat per trobar-se, per aprendre, per compartir i, sobre tot, per passar-ho molt bé.


Making of

Actuació Balls de Saló
Actuació Ballet Nens
Actuació Sueltus
Actuació Lindy Hop i Swingy
Actuació Caribenys
Actuació Country
Actuació Bollywood
Actuació Tango
Actuació Hip Hop Nens (9 a 11 anys)
Actuació Hip Hop Nenes (12 a 15 anys)
Actuació Samba
Actuació Rock&Roll
Actuació Roda Cubana
Actuació Ladies Touch
Actuació Balls de Saló
Actuació Dansa Oriental
Actuació Bachata
Actuació Burlesque
Actuació Salsa
Actuació Comèdia Musical
Final de Festa

febrer 2015