Ballar per sorprendre la Sagrada Família

Ballar per sorprendre, però també per transmetre alegria, bon humor, bones vibracions i, perquè no, per reivindicar el ball a la vida quotidiana...

Tot això i més és BallarXSorprendre(BxS). La primera experiència de Bailongu va reunir més de 100 balladors i balladores a la Sagrada Família el diumenge 27 de setembre de 2009 a la una del migdia. Un paisatge modernista carregat de vida ciutadana i de turistes, a punt per ser sorpresos... Mireu a youtube el vídeo

Ballar per sorprendre la Sagrada Família

L'estil Bailongu i la gent Bailongu són sempre disposats a apuntar-se a totes aquelles activitats relacionades amb el ball que carreguen el planeta de bones energies. Diuen alguns dels astrònoms i dels físics de la NASA que els anells de Saturn són formats de gent de Bailongu ballant... I què millor per reflectir la notícia que el primer dels molts escrits rebuts per felicitar i felicitar-se de l'iniciativa.

«Bon dia,

Us escric per felicitar-vos per l'acte/performance/espectacle/activitat de diumenge a la Sagrada Família. Espectacular!

Jo no sóc alumna de balls de saló, però com que vaig saber de la convocatòria i visc al costat de la Sagrada Família vaig decidir baixar "a veure què tal".

La mitja hora anterior, mentre voltava tot esperant que iniciéssiu l'espectacle, ja va ser molt divertida, veient-vos com dissimulàveu. Un que anava regant les plantes, altres que feien fúting, altres fent-se fotos davant del temple tot dient very beautiful. En el moment que va sonar la música (que per cert, se sentia de conya!!) se'm va posar la pell de gallina. Increïble, preciós!! Els turistes estaven al·lucinant. Fent fotos a tort i a dret i bocabadats. Els venedors de souvenirsdels xiringuitos(la majoria d'Amèrica Llatina) es van posar a ballar salsa com a bojos i també les noies del bar que hi ha a la plaça.

Vaig disfrutar molt veient les cares de la gent com us mirava. De veritat, us va quedar perfecte!!!! A mi se'm va fer curt!!

Repeteixo, us felicito per la idea i us encoratjo a repetir-la, cosa que no dubto que fareu.

Elena Serrat»

setembre 2009