Balles Mercè?

Balles, Mercè? Això és el que Bailongu ha preguntat a tothom aquest any!!! Arriba la festa major de la nostra ciutat, i aprofitant que aquest any ja en fa 30 que Bailongu fa ballar Barcelona ens hem propossat celebrar-ho amb una festa molt grossa!!!  

Un espai excepcional, el parc de la Ciutadella. Un escenari impressionant, una immensa projecció de qualitat, una il·luminació acollidora, un so potent, envolvent i seductor... i bailongu ballant i fent ballar!!

"Jo, l'únic que vull és un raconet per viure..." diu una coneguda animació de Bailongu que fa ballar la vida i encomana energies positives de convivència. I així ha estat, el ball ha tornat a ser, aquestes festes de la Mercè, aquell diàleg màgic que, des de fa moltes generacions, suma nois i noies, nois i nois, noies i noies, noies i nois, en un moviment d'amistat i complicitat. Des del dancehall, el merengue, el rock, la bachata, la salsa... s'han tornat a viure a Barcelona els millors moments de la festa i la celebració. Bailongu ha tornat a dir les paraules màgiques: Balles, Mercè? I la ciutat ha respost SI amb el millor dels seus somriures.

 

Video-resum

Dancehall
Merengue
Rock
Bachata
Salsa