Celebrant 30 anys amb tota Barcelona!!!

El 2 de juny, la gent de Bailongu vam fer tremolar Barcelona amb tot un dia de ball, de rialles, de festa, de vida social i de celebració a la Fabra i Coats.  Quan Barcelona balla, la música i les emocions, el divertiment i la màgia dels ritmes, la diversitat i la ballaruga, són el punt de trobada d’amics de l’escola, de veïns i veïnes del barri, d’amics i amigues de tot Barcelona.

Aquest festival de Bailongu celebra els nostres primers 30 anys ballant i fent ballar, vivint amb Barcelona la complicitat de moltes hores compartides. Són 30 anys de projectes, d’il·lusions, de reptes aconseguits, de complicitats i de festa. Una llarga història que ha creat una gran família, oberta a tothom, que segueix creixent amb els valors de la feina ben feta.

Tot va començar amb professors i professores de Bailongu movent la passió pel ball amb un radiocasset a sota el braç, recorrent Barcelona, impartint classes de ball en centres cívics i locals socials. Així vam néixer!!! Aquest és l’esperit amb el qual hem anat creixent i amb el que hem esdevingut un referent del ball dins la ciutat. Gràcies a tothom, balladors i balladores, amics i amigues de Bailongu. Per molts anys!

video resum