El somriure dels veterans

Veterans, històrics, experts, de sempre, experimentats, avesats, foguejats, qualificats, hàbils, competents, savis, bregats, d'anys, destres?

Segur que hi ha una paraula que defineix amb precisió aquells amics i amigues de Bailongu que han viscut amb intensitat la nostra escola, que han fet cursos i balls eixamplant alhora el bon ballar, el ben ballar i el fet de fer-ho en bona companyia, compartint la pista i les complicitats del territori Bailongu amb molta altra gent, amb tot l'equip de Bailongu. Si se us acut, dieu-nos com definiríeu aquesta condició de "veterà" per tal que fos aplicable a tothom i tothom se la fes seva.

Estem oberts a les vostres propostes, però de moment en diem el Ball de Veterans. Aquesta és la festa que el dissabte 24 d'octubre de 2009 va reunir a Bailongu molta gent amb ganes de recordar vells bells temps; de lliscar per la pista amb amics i amigues de sempre; de rodar amb cançons i melodies que ens van emocionar; d'escoltar històries viscudes i nous camins caminats... Quantes cares somrients circulaven per l'escola, quantes mirades còmplices buscaven compartir moments de ball, moments d'amistat... La festa va ser un èxit absolut i, a la sortida, es repetien les promeses i els desitjos amb un denominador comú: cal repetir la trobada cada any, però res no ens impedeix fer de moltes de les nits balladores de Bailongu les nits dels veterans...

octubre 2009