Festa grossa a Bailongu

Divendres 13 de juny vam fer festa grossa a Bailongu. Tancàvem el curs i ho volíem celebrar, com cada any, amb una festa de fi de curs 100% Bailongu. Abans de les 10 del vespre la sala de ball ja estava plena de gom a gom d'alumnes, amics i familiars que esperaven ben juntets, dempeus o asseguts, per gaudir de les exhibicions que ens havien preparat els alumnes. L'entusiasme dels assistents es va veure sobradament recompensat pels fantàstics balls d'uns alumnes que no deixen de superar-se i de sorprendre'ns. La força de la zumba, la sensualitat de la bachata, la frescor del funky, el ritme de la samba, l'alegria dels sueltus, el sabor del son, la picardia del burlesque o la teatralitat de la comèdia musical, entre d'altres, van despertar ovacions, aplaudiments i l'admiració general de tothom.

Acabada aquesta primera part de la festa, va començar el segon acte: el ball de nit, la nit de ball. Una nit que, literalment, va omplir de ball tots els racons de l'escola: 4 sales simultànies amb diferents músiques i ambients: balls de saló; bachata; salsa i roda cubana; i rock i lindy hop. Durant 3 hores l'escola va ser un no parar de gent passant de sala en sala, de passos i de figures, d'abraçades i petons, de converses i de rialles... El final perfecte per a un curs llarg, intens i ple d'emocions.

Moltes gràcies a tots per compartir aquest curs amb nosaltres, per la vostra energia, paciència i generositat. Aprofiteu a descansar aquests dies perquè arriba l'estiu i us hem preparat un juliol carregat de cursos i de balls. Bon estiu i bon ball!

juny 2014