Festa oriental

Diumenge 15 de juny una remor recorria el barri de Sant Andreu... els xiuxiuejos de la gent feien pensar que alguna cosa es coïa... A mitja tarda, al carrer Neopàtria s'hi veien grups de noies vestides de maneres estranyes, descansant i assajant a la vorera i als pedrissos, mentre per portes entreobertes s'escolaven fragments de cançons dels 80 per tots conegudes... els rumors circulaven i s'intuïa que alguna cosa molt especial passaria....

A les 8 del vespre es va desvetllar el misteri. Un Sant Andreu Teatre ple d'expectació aixecava el teló a ritme de la música d'Alaska y Los Pegamoides i l'escenari es convertia en una discoteca dels anys 80 plena de nois i noies ballant de manera desenfadada... Començava així el "80's Belly Spanish Pop", un espectacle de dansa oriental únic i irrepetible. Un espectacle que proposava una valenta i espectacular fusió de música pop i dansa oriental i que va entusiasmar el públic que omplia la sala. Un espectacle imaginat i dirigit per la Rachida Aharrat, coreògrafa, ballarina i professora de l'escola.

Durant poc menys d'una hora els diferents grups d'alumnes de dansa oriental de l'escola, i alguns convidats especials, van anar desgranant unes actuacions variades, acurades, sensuals i divertides que van fer esclatar els aplaudiments i les ovacions d'un públic tan sorprès com entregat a l'espectacle que estaven veient.

Passades les 9, abaixat el teló, el públic va anar sortint mentre les ballarines, exhaustes i felices, es canviaven i desmaquillaven entre somriures, abraçades i felicitacions. Poc a poc tot es va anar asserenant, el teatre es va buidar i els llums es van apagar. Sant Andreu tornava poc a poc a la normalitat, però quedava l'empremta d'una nit molt especial, una nit de Festa Oriental, una nit plena de la màgia de Bailongu.

Inici
Iniciació
Avançat 2
Iniciació 2
Perfeccionament 1
Trifàsic
Avançat
Perfeccionament 2
Rachida Aharrat
Un Sol Traç
Perfeccionament 4
Perfeccionament 4
Final

juny 2014