La Mercè i Bailongu, tossuts de mena

La Festa Major de Barcelona (22, 23, 24 de setembre de 2012) es va tenyir dels colors de BAILONGU.

Doncs sí! Un any més la Mercè i BAILONGU s'han posat d'acord per ballar i fer ballar Barcelona.  Els balls d'envelat són un lloc de trobada per als barcelonins i barcelonines, per als catalans i catalanes..., i per als que ens visiten de tots altres racons d'Europa i del món.  Alguna cosa especial s'està vivint aquests dies a totes les trobades que sumen molta gent..., no deu ser casual que a la roda cubana es cantés "arriba tiempo... Barcelona!".

BAILONGU va omplir les tardes a la Ciutadella, fins tocades les nou de la nit, de fox i rock, lindy i cha-cha-chá, salsa i salsumba, merengue i bachata, roda cubana...   Tots els ritmes i molt més.  Un univers de samarretes vermelles que animaven tothom a ballar, a vibrar, a disfrutar, a viure la Festa Major amb un dels llenguatges universals més efectius i amistosos:  el ball!

Com pot ser que a les festes majors de Barcelona no hi hagi una gran orquestra fent ballar totes les nits tothom a un gran envelat? –li retreia Santa Eulàlia a la Verge patrona.. I la Mercè responia, riallera, tot tocant la tuba -quasi segur l'any vinent!

La plaça Catalunya també va ser un escenari que es va quedar petit quan l'univers BAILONGU va inundar d'alegria i de passos de ball la carpa: Swingy, bachata, country, salsa i roda van seduir moltíssima gent a llançar-se a la pista per compartir moviments i bons moments.

Un any més de Mercè, un any més de BAILONGU!

Esperem l'any que ve, que això va a més!

 

La Mercè canta i balla - Merengue
La Mercè canta i balla - Rock&Roll
La Mercè canta i balla - Cha Cha Chá

setembre 2012