Les 13 vides de Bailongu!

El 13 d'abril de 2012 l'escola va viure uns moments màgics i emotius celebrant 13 anys del món Bailongu al centre d'Utset. Tretze anys compartint ballarugues. Tretze anys de sumar vides que es creuen amb la complicitat del ball... Una nit màgica per ballar els 13 anys que volem resumir en el text emocionat i emocionant que l'Albert Durany ens va adreçar:

Bona nit a tothom.

Permeteu-me un moment d'atenció, doncs avui és dia de celebració.

Encara recordo com si fos ahir, després d'unes obres a ritme frenètic, a tècnics, lampistes, pintors, i a tot l'equip Bailongu, treballant a corre-cuita per deixar l'escola neta i polida.

Era un 9 d'abril del 1999, i un cop ben empolainada l'escola, repeteixo ben empolainada, tal com es mereix una ocasió així, vàrem fer una gran festa d'inauguració. Naixia el nou Bailongu d'Utset, al cor de la Sagrada Família.

No sóc home de lletres, i a mesura que anava escrivint aquest petit text, si tenia algun dubte en l'escriptura, anava directament al "diccionari.cat", per tal d'assegurar que les meves paraules fossin el més encertades possibles. Vet aquí llavors la casualitat de la vida, que al revisar la paraula "empolaina" que feia temps no utilitzava, la definició posava: "Vestir algú amb vestits i abillaments elegants, que facin goig" i la frase d'exemple de la definició posava: "S'empolaina per anar a ballar" Un somriure se'm va dibuixar a la cara al veure que el diccionari feia servir el mot ballar com exemple de la paraula.

I això és precisament, el que tot l'equip Bailongu i tots vosaltres que ja hi formeu part, hem anat fent en aquest lloc des de fa 13 anys. És a dir, empolainar cada dia l'escola, potser no tant en la vessant elegant, que també, si no cercant el goig.

El goig des de l'escola buscant tenir sempre un espai agradable, oferint cursos, tallers i balls per tothom i per tots els gustos, festes, animacions, etc, etc, i sobretot intentant sempre treballar amb la màxima professionalitat i cordialitat.

I el goig des de vosaltres, alumnes, balladors i amics, amb la constància, però sobretot per venir a classe o a ballar o a qualsevol activitat de Bailongu, sempre amb l'esperit de voler aprendre, compartir, passar-ho bé i sempre amb bon humor.

En nom de tot l'equip Bailongu, moltes gràcies a tots vosaltres per formar part d'aquest bonic món del ball, gràcies per formar part de Bailongu!!!

Feliç aniversari Bailongu!!!

I ara anem a brindar amb cava per celebrar-ho, però mentre preparem les copes, m'agradaria anunciar-vos que una bona manera de celebrar aquest aniversari, és inaugurant el nou servei de taxi + DJ professors que farem cada segon divendres, on professores i professors de ball de saló a part de posar-vos la millor música ballable, us acompanyarem per la pista tot ballant plegats.

Feliç aniversari!!!

abril 2012