Tastar el ball a Bailongu és sumar complicitats?

El divendres 14 de setembre de 2012 el món Bailongu es va omplir de balls i de músiques, de persones i de bon rotllo, amb un objectiu comú: conèixer les possibilitats de la ballaruga i molta gent amb ganes de compartit l'aventura del ball.

Amics de sempre que volien explorar nous paisatges del moviment, amics d'amics que descobrien un nou univers carregat de possibilitats i nova bona gent que descobria per primer cop Bailongu a la recerca de nous camins per a ballar, fer exercici, relacionar-se o simplement disfrutar de bons moments.

El viatge suggeria moltes possibilitats: Bollywood, funky, "sueltus" o swingy; comèdia musical, country o hip hop; lindy hop, salsa o salsumba; bachata, dansa del ventre o strip dance; balls de parella (de saló o d'envelat), roda, rock o tango... Quants territoris a descobrir, quants passos de ball a aprendre, quina immensitat de possibilitats... Passejar-se per Bailongu era veure i viure la crida a apuntar-s'hi, era descobrir noves rutes de l'univers del ball. Molts visitaven l'escola, d'altres miraven els moviments, tots es movien a les classes obertes i gratuïtes... Els balls d'exhibició del professorat i la copa de cava compartida van arrodonir la nit. I, per acabar la festa, el millor final: el ball de sempre dels divendres, amb molts d'aquets nous convidats, ballant. Viure Bailongu és sumar complicitats!

setembre 2012