Condicions de la promoció:

L’accés a la promoció TARIFA PLANA implica la matriculació completa en dos cursos quadrimestrals complets (de 15 sessions). Un cop abonat l’import d’aquests dos cursos, l’alumne obtindrà un 100% de descompte en la resta de cursos matriculats en aquell mateix quadrimestre. Oferta limitada a les places de tarifa plana disponibles.

Promoció no aplicable a cursos promocurs. Els 2 primers cursos que es paguen no poden ser promocurs. Els cursos promocionats (tercer curs i següents) si que podran ser de la modalitat promocurs.

La promoció estarà activa entre el 6 i el 9 de febrer!

Les promocions de nits de ball gratuïtes només s’obtindran per als 2 primers cursos pagats. La resta de cursos no generaran aquestes promocions. Promoció no aplicable a tallers de dissabte ni cap altra activitat de l’escola.

La promoció és acumulable amb altres descomptes de l’escola (menors de 30 anys; majors de 65 anys; descomptes per punts) fins a un màxim del 20%.

Els alumnes que no assisteixin a un 80% de les sessions dels cursos de tarifa plana, en el proper curs no podran tornar a acollir-se a aquesta promoció.