Taller d'afro tradicional

Si ets amant de les danses africanes i tens alguna noció d'afrofusió, afrobrasiler, afrocontemporani, danses africanes... viatja amb nosaltres a l'arrel de l'afro: les danses tradiconals africanes. El taller es farà amb música en directe.

Per què fer el taller d'afro tradicional?

Entraràs en contacte amb la dansa, la cultura i la música tradicional africana.

Faràs el taller amb música en directe.

Entendràs el sigificat de molts dels moviments que tenen arrel africana, d'on venen, d'on surt el moviment, perquè és d'una determinada manera...

Posarem especial atenció en la musicalitat.

Treballaràs dissociació corporal i la connexió dels moviments amb el ritme.

Connectaràs amb la teva feminitat/masculinitat a través de cada moviment

Què és la dansa tradicional africana?

La dansa africana es va iniciar a les tribus indígenes, era practicada pels pobles dels països del continent africà, que explicaven històries mitjançant el ball, cant i fent rituals. El seu propòsit anava dirigit a la fertilitat, la caça, els ritus d'iniciació, creixement i recol·lecció de les collites, per la qual cosa tenia un significat especial Si t'agraden les danses afro modernes, en aquest taller aprendràs la seva arrel. El taller es farà amb percussió en directe que et farà vibrar i connectar en un viatge per les danses africanes.

Preguntes més freqüents

És molt fàcil. Pots apuntar-te online quan vulguis i des d'on vulguis. O si ho prefereixes, pots trucar-nos al (932 471 602 | 680 455 807) o venir a l'escola de dilluns a divendres de 17 a 22h. Estem al costat de la Sagrada Família.

Els tallers de nivell mig/avançat porten un comentari afegit on especifiquem quins són els requisits necessaris per a fer el taller. Si no et queda clar o no estàs segur, sempre et pots posar en contacte amb la secretaria de l'escola per aclarir els teus dubtes.

El preu del taller inclou el taller que realitzaràs, pots acumular punts per a futurs descomptes i a més tens l’entrada gratuïta al ball social en parella que organitza l’escola després del taller (inclou barra lliure de refrescos)

Encara tens dubtes? Escriu-nos

3 Motius per triar els nostres taller de Afro Tradicional

El nostre equip de professors està al dia en les últimes tendències de ball i música.

Més de 30 anys de trajectòria com a escola de ball ens avalen.

No només t’ensenyem passos, t’ensenyem a ballar!

Els nostres alumnes de Afro Tradicional també trien ...