El ball de novells mou Bailongu!

A dos quarts de dotze de la nit arribaven les primeres parelles i la música, sota la batuta del Jordi Gonzalez, en Gonzo, començava a sonar amb melodies de tota mena, preparades per fer ballar.

El dissabte 14 de maig de 2011 tots aquells que caminen els primers passos de ball eren convocats a Bailongu per rodar per la pista i viure moments màgics de ballaruga i d'amistat. Tots els professors i professores hi eren, i també ens acompanyaven balladors habituals. Aviat la sala era plena i tothom ballava sense parar, amb somriures a la cara i, tocant a terra, els peus marcaven passos ben comptats.

Quan us expliqui com va anar, algú dels que hi era..., preguntareu quan és el proper!

Cançó rere cançó, ritme rere ritme, la pista girava sense parar i aquest és el millor homenatge a la gent de Bailongu: bones cares, animacions, i una mostra de molts dels ritmes ballada pel professorat, mostrant com el més difícil sembla fàcil de girar. La nit va permetre compartir amb els companys moments de ball, girar amb els professors de parella, comprovar que els passos surten molt millor del que un podia imaginar..., i sobretot, la conclusió: a ballar se n'aprèn ballant! Definitivament, el ball de novells mou Bailongu. Gràcies! 

maig 2011