Un altre Nadal Bailongu i sis campanades de Salsongu que fan festa...

Tarda de dissabte 17 de desembre de 2011. Un pessebre de parelles de ball, sobre la molsa nevada, que giraven lentament cap a la cova de? la Sagrada Família.

 

I l'entrada de Bailongu va esdevenir també un transitat pas zebra: balladors i balladores consagrats i d'altres que estan començant; profes de l'escola rient i xerrant, salsonguerus experimentats i expertes en comèdia musical; noies sensuals de strip dance i llicenciats en passos de tango…

Tots els pastorets i pastoretes creuaven el pas zebra ben equipats: delicades menges i propostes gastronòmiques molt bones per compartir. Primer rialles i xerradetes, orgull d'escola que funciona molt bé i vídeos que parlaven d'experiència i experiències, del territori Bailongu compartit. Desprès, una ballada del country més brillant i una pràctica compartida per aprendre'n de debò. Animacions de hip hop, rumba, swingy, roda… i balls d'amistat van donar tot el seu sentit a la festa..., i quan arribaren les deu de la nit, ningú no volia marxar. El pas zebra estava solitari, ni un pas es decidia a trepitjar-lo per deixar una activitat bonica, una festa que ens a dit a tots i a totes, a cau d'orella: bones festes i bon ballar! El missatge era clar i poc després la sala tornava a omplir-se, per ballar els sis anys de Salsongu acumulats i no parar!

desembre 2011