Un barri amb molt de ritme

El barri de la Sagrada Família té molt de ritme. Ho demostra cada any amb la seva Festa Major i la Festa de Tardor. Dos moments en que el barri s'omplen d'activitats i de gent que surt al carrer per compartir estones, per trobar-se, per fer les activitats que s'ofereixen, etc. I així ho van fer el cap de setmana del 18 i 19 d'octubre a la Festa de Tardor. El carrer Provença estava ple de gom a gom de gent passejant, comprant, mirant les paradetes... i enmig d'aquest garbuix hi havia Bailongu fent el que millor sap fer: ballant i fent ballar.

El dissabte el protagonisme va ser per als Petits Bailongus. La Vanessa i la Irene van fer dues divertidíssimes animacions de swing i hip hop, respectivament. Després d'una hora intensa de ball entre passos, rialles i fums de barbacoes, al final, pares i infants van acabar ballant tots plegats la coreo dalt de l'escenari.

El diumenge es va fer una nova edició del Ball-vermut de Bailongu. I un cop més la gent va respondre molt bé i, molt especialment, un munt d'amics i amigues de l'escola que sempre participen en tot allò que els proposem i el nostre fantàstic equip de professors. Aquest cop el Ball-vermut va començar a ritme de bachata, i això va fer que molta gent aparqués ràpidament les timideses i s'engresqués a fer l'animació. La gent, amb moltes ganes de passar-ho bé, seguia amb molt de ritme les indicacions del Jordi, que va aconseguir que bona part dels assistents participessin en una divertidíssima roda de bachata. Després d'un petit descans va ser el Joan qui va encomanar l'energia del Runaround Sue als assistents i a alguns turistes que passaven per allà. Acabat el rock, va ser el torn de les noies de Bollywood, i amb elles es va omplir tot de ritme i de colors. La Lali i la resta d'alumnes que l'acompanyaven van aconseguir que s'omplís tot l'espai de gent amb ganes de provar els passos que se'ls proposava. Per acabar amb energia, el Jordi va fer una fantàstica animació de roda cubana. Les rodes agraden molt, i aquest cop no va ser una excepció. A les dues en punt acabàvem el Ball-vermut sota un sol sufocant, suats i cansats però contents pels somriures, les felicitacions i les cares de felicitat de totes les persones que havíem fet ballar al ritme de Bailongu.

octubre 2014